Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
moze odrazu lej se bezet
kwasek lepszy niz ocet a jak ocet to tylko spirytusowy bo po winny mozna dostac telep
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 351 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: KrimsonKing »
W uk trza kwasku, pare krysztalkow z towarem na lyzke i podgezewac, potrzebujesz zakwasic wode bo sie nie rozpusci
  • 3177 / 369 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Podgrzewasz do zagotowania czy tylko trochę? U mnie jak podgrzewam trochę to tak z 80% sie rozpuszcza. Dopiero jak zagotuję to się całość rozpuści ładnie.

Acha i ile dokładnie tego kwasku dajesz bo ja tak z 1/6 tego co brązu.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 729 / 18 / 0
moj nowy patencik
rozpuszczam braz w clonach z szkla
te maja bezet i i clona
wiec miejsza szansa na telepe bobry mix i milo wchodzi
no i nawet lepiej kula niz na kwasku
goraco polecam
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Ja niedawno zakupiłem taki kwasek:
[ external image ]

Ma on jakiś dziwny słodkawy posmak i na opakowaniu pisze, że może zawierać śladowe ilości soi, mleka, pszenicy, orzechów laskowych i włoskich. Wszystko z nim ok? Można go normalnie do brałna dawać?
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3177 / 369 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Ja mam dokładnie taki sam od 8 miesięcy i wszystko ok.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hiodoz »
"moj nowy patencik
rozpuszczam braz w clonach z szkla
te maja bezet i i clona"

czy bezet nie jest trochę podrażniający przy podaniu dożylnym ?
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
klony w szkle nie mają żadnego "bezetu" o jakim wy myślicie
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 178 / 1 / 0
po co kwasek w ogóle się używa ?
  • 268 / 3 / 0
aby brown się rozpuścił w wodzie
Uwaga! Użytkownik CodeineLover jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.