Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
moze odrazu lej se bezet
kwasek lepszy niz ocet a jak ocet to tylko spirytusowy bo po winny mozna dostac telep
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 351 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: KrimsonKing »
W uk trza kwasku, pare krysztalkow z towarem na lyzke i podgezewac, potrzebujesz zakwasic wode bo sie nie rozpusci
  • 3199 / 387 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Podgrzewasz do zagotowania czy tylko trochę? U mnie jak podgrzewam trochę to tak z 80% sie rozpuszcza. Dopiero jak zagotuję to się całość rozpuści ładnie.

Acha i ile dokładnie tego kwasku dajesz bo ja tak z 1/6 tego co brązu.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 729 / 19 / 0
moj nowy patencik
rozpuszczam braz w clonach z szkla
te maja bezet i i clona
wiec miejsza szansa na telepe bobry mix i milo wchodzi
no i nawet lepiej kula niz na kwasku
goraco polecam
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Ja niedawno zakupiłem taki kwasek:
[ external image ]

Ma on jakiś dziwny słodkawy posmak i na opakowaniu pisze, że może zawierać śladowe ilości soi, mleka, pszenicy, orzechów laskowych i włoskich. Wszystko z nim ok? Można go normalnie do brałna dawać?
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3199 / 387 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Ja mam dokładnie taki sam od 8 miesięcy i wszystko ok.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hiodoz »
"moj nowy patencik
rozpuszczam braz w clonach z szkla
te maja bezet i i clona"

czy bezet nie jest trochę podrażniający przy podaniu dożylnym ?
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
klony w szkle nie mają żadnego "bezetu" o jakim wy myślicie
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 178 / 1 / 0
po co kwasek w ogóle się używa ?
  • 268 / 3 / 0
aby brown się rozpuścił w wodzie
Uwaga! Użytkownik CodeineLover jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.