Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
A co do rzeczonego 1m2, to dotyczy to tylko maku niskomorfinowego z tego co słyszałem. Więc nawet jednego metra nie możesz mieć obsianego normalnym, np takim ja na linku wyżej.
Jak z efektami siania tych gygantuf? ile z takiej jednej paczuszki można wyciągnąć makówek? (zakładam, że warunki dobre, etc. ) Jak z zawartością morfiny? taka sama jak w np. Modym KM?
http://allegro.pl/listing.php/search?st ... =1532&sg=0
jest sens? czy gdzieś na sieci jest pewniej, więcej, mocniej i taniej?
No, chyba że giganty chcesz wypróbować.
Idź po prostu do sklepu (np. biedronka), kup tamten mak i go rozsiej. Jest dobry, mocny i wołgle. Normalny mak niebieski (jadalny). Zakładam, że jesteś kretynem, więc powiem Ci jeszcze, że mielony, ani masa makowa się nie nadają.
Ja wypróbowałem 2 marki (bakallino biedronkowe i mak firmy makar) obie dały mi mocne maki o dużych główkach. Kiełkowały dobrze.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.