Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 33 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shortage »
Tytoń i alkohol pomogły mi wyciągnąć na wierzch istnienie wrodzonej wady serca - wypadanie płatka zastawki. Nie da się na to umrzeć, ale o całkowitym wyleczeniu nie ma mowy tym bardziej.
  • 803 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
jogurt pisze:
Sam nie wiem czy dragi zmienily moją psychike na lepsze czy gorsze. Pewnie byłbym dziś bardziej prospołeczny, ale tez mniej indywidualny. Chcialbym wiedziec jakby wyglądał ten okres bez cpania.
hehe ja tak samo nie wiem co by było, gdyby...

Mozliwe, że wrzody od nerwicy i wyjebane w kosmos ambicje nie dające spokojnie wypić browara wieczorem.
  • 273 / 2 / 0
Jogurt pisze:
Sam nie wiem czy dragi zmienily moją psychike na lepsze czy gorsze. Pewnie byłbym dziś bardziej prospołeczny, ale tez mniej indywidualny. Chcialbym wiedziec jakby wyglądał ten okres bez cpania.
no, solidaryzuje sie z gronem wyznawcow tej idei . ja tam chyba wole te indywidualnosc, i zniesmaczenie co do calej pop-kultury, plebsu itd :)

fizycznych chorob sie nie nabawilem od cpania ... chyba ?
psychiczne choroby i dysfunkcje podobnie jak u coponiektorych, dosc podobne opcje jak u jogurta, wiec nie bede sie powtarzal, dodalbym jeszcze znaczne zadatki socjofobii, i w jakims stopniu schizofrenii na granicy ( wczesnej-ukrytej ) choroby a wkrecania sobie
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
nalog-czyli jak nawet jestem dlugo trzezwa to jak pojawia sie mega problem to mysli ida w jedna strone...i dupa poki co przegrywam.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 93 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dariusz »
Klony dojechaly mi psyche,mialem depreche mysli samobujcze i rozne takie banie,grzyby zniszczyly mi watrobe wiecej sie tego nietykam.baka spowodowala taka banie ze od ludzi sie odsuwam i zrobilem sie leniem w huj.Wsumie mniej juz baniuje niz keidys,ostatnio jedynie czasem wladka i kulki zarzucam ale niezauwazylem zadnych negatywnych skutow mzoe przez to ze pare razy tylko tego uzywalem
  • 3251 / 359 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Dariusz pisze:
grzyby zniszczyly mi watrobe wiecej sie tego nietykam
lol...... lol
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 755 / 19 / 0
TenTyp pisze:
bede mial jakas pierdolona plartykowa przegrode nosowa no i polowa zebow do poprawki.

zeby to musi od witaminy A, a przegroda nosowa?
slyszalem ze fe' moze zepsuc sluzowke nosa i ze moze byc z przypalem. ale az tak?
powiesz cos wiecej o tej przegrodzie ?
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 352 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
a powiem :D wiec tak zeby zostaly zniszczone glownie przez wysoki [tudziez niski, nie skumalem pani stomatolog] PH w ryju, czyli popularny kapeć. wysoka temp i suchosc sprzyja powstawaniu prochnicy, no i samo bialko strasznie niszczy szkliwo. a z przegroda to wyglada tak. amfetamina [i tu znowu nie skumalem za bardzo pana chirurga, wiec powtorze co mi sie wydaje, a moze mi sie ino wydawac wszelkie poprawki mile widziane] zmiekcza tkanke, po czym ja niszczy, a i przez zmiekczenie przegroda zaczyna sie sama szybciej niszczyc, czyli zuzywac co normalnie nie ma miejsca. no wiec moja kochana przegroda pierdolła mi jak wycieralem nos po aplikacji. takie chrup po prostu. no i pojechalem na nastepny dzien, bo mialem cos krzywy nos do chirurga. wygladalem jak pierdolony Depardieu [czy jak sie to pisze] no i przewijam mu ze dostalem w ryj. on ze spoko itp itd. zaglada i mowi ze owszem przegroda jest uszkodzona, ale chyba nie do konca przez uderzenie. generalnie to wygladalo podobno jak ser z dziurami (pewnie wyolbrzymmial) no i szykuje mi sie naprawa przegrody poprzez zastapienie jej jakims kawalkiem plastiku. poki co jak wciagne przez lewa dziurke to lzawi mi prawe i na odwrot, tak wiec nastepuje wymiana proszku miedzy komorami nosa :D suuuuuper :D
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 432 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: c0deine »
To, żeś mnie przestraszył teraz :O

Ja mam tak krzywe przegrody, nie od muki w ryj (dostałem kiedyś ale 2 razy, z jednej i z drugiej strony więc się wyprostowało :D Chwała temu zakapiorowi :P), tylko raz grałem w kosza to mi piłka centralnie na nos jebnęła i krzywe są... Pierdole, od tej pory wolę uprawiać wyłącznie sporty osiedlowe.

Co do tematu: coś jakby tak do środka się wbiła i zgięła, bo nos z zewnątrz wygląda prosto, dopiero jak mu się przyjrzeć od dołu to widać, że jest trochę krzywa...

Więcej prochu się mieści do lewej dziury, ale oko łzawi masakrycznie, miałem, już z tym problemy ze 2 lata temu, jak wciągałem białe, to mi się oko po wciągnięciu czerwone robiło jak po zjaraniu. Dopiero potem schodziło... No i jakoś nie umiem wciągać w prawą dziurę (tak samo nie umiem pukać w lewą rękę).
Uwaga! Użytkownik c0deine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 93 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dariusz »
Dariusz:
grzyby zniszczyly mi watrobe wiecej sie tego nietykam

lol...... lol
smiej sie smiej a zobaczysz ze bedziesz mial watrobe jak sraczka po grzybach
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.