jogurt pisze:Sam nie wiem czy dragi zmienily moją psychike na lepsze czy gorsze. Pewnie byłbym dziś bardziej prospołeczny, ale tez mniej indywidualny. Chcialbym wiedziec jakby wyglądał ten okres bez cpania.
Mozliwe, że wrzody od nerwicy i wyjebane w kosmos ambicje nie dające spokojnie wypić browara wieczorem.
Jogurt pisze:Sam nie wiem czy dragi zmienily moją psychike na lepsze czy gorsze. Pewnie byłbym dziś bardziej prospołeczny, ale tez mniej indywidualny. Chcialbym wiedziec jakby wyglądał ten okres bez cpania.
fizycznych chorob sie nie nabawilem od cpania ... chyba ?
psychiczne choroby i dysfunkcje podobnie jak u coponiektorych, dosc podobne opcje jak u jogurta, wiec nie bede sie powtarzal, dodalbym jeszcze znaczne zadatki socjofobii, i w jakims stopniu schizofrenii na granicy ( wczesnej-ukrytej ) choroby a wkrecania sobie
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Dariusz pisze:grzyby zniszczyly mi watrobe wiecej sie tego nietykam
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
TenTyp pisze: bede mial jakas pierdolona plartykowa przegrode nosowa no i polowa zebow do poprawki.
zeby to musi od witaminy A, a przegroda nosowa?
slyszalem ze fe' moze zepsuc sluzowke nosa i ze moze byc z przypalem. ale az tak?
powiesz cos wiecej o tej przegrodzie ?
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
Ja mam tak krzywe przegrody, nie od muki w ryj (dostałem kiedyś ale 2 razy, z jednej i z drugiej strony więc się wyprostowało :D Chwała temu zakapiorowi :P), tylko raz grałem w kosza to mi piłka centralnie na nos jebnęła i krzywe są... Pierdole, od tej pory wolę uprawiać wyłącznie sporty osiedlowe.
Co do tematu: coś jakby tak do środka się wbiła i zgięła, bo nos z zewnątrz wygląda prosto, dopiero jak mu się przyjrzeć od dołu to widać, że jest trochę krzywa...
Więcej prochu się mieści do lewej dziury, ale oko łzawi masakrycznie, miałem, już z tym problemy ze 2 lata temu, jak wciągałem białe, to mi się oko po wciągnięciu czerwone robiło jak po zjaraniu. Dopiero potem schodziło... No i jakoś nie umiem wciągać w prawą dziurę (tak samo nie umiem pukać w lewą rękę).
Dariusz:
grzyby zniszczyly mi watrobe wiecej sie tego nietykam
lol...... lol
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.