Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 48 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gwatemel »
http://www.youtube.com/watch?v=R_zivJMjUa4

film pokazuje jak robi się meth:), ale po ułesejsku. Jak ktoś dobrze zna angielski nie przetłumaczy jakie potrzebne są składniki i ich ilość i co trza zrobić po kolei :):)
Uwaga! Użytkownik gwatemel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / 2 / 0
meth to nie jest jakas wersja fety do robienia w domu .
ta feta co jest w polsce tak samo niszczy jak crystal meth , tylko mneij troche moze kopac na poczatku , to wszystko .

Dlatego tylko ludzie mysla ze meth jest tyle gorsze od tej z europy , bo ldzie w europie traktuja to jako party drug , na sobote i niedziele . a w USA , Kanadzie, azji czy Australi to ludzie cpaja ICE czy proszek meth tak jak hel czy co innego, dzien w dzien .,... i zra valium zeby spac, czy stilnox/mebian zeby muc spac . po za tym duza ilosc cpunow laduje sobie to w kabel bo jest drogie nie tak jak w europie 5 eur za gram.
I przynajmniej gdzie ja mieszkam, to jakosc jest hujowa. mocno hujowa w porownaniu ceny.
Uwaga! Użytkownik ALLAH POWER!! nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
Własnie ciekawe dlaczego tak jest? Przecież ludzie w EU tez pracuja i meth by im pomagała na poczatku w życiu i niby tak cholernie uzaleznia a jakoś w EU nie wpadają tak w nałóg. Więc jak to jest?

W EU meth po 5 euro za gram? Z tego co wiem to to sie sprzedaje na sety a nie gramy i w Cz jest za taką równiowartośc ok 30zł, za gram 160zł.

Jakośc hujowa? Znaczy parcha taka? Tego sie nie da parchać z powodu konsystencji...

Co do palenia meth, skoro to HCl jest winny ich niszczeniu to palenie z bonga rozumiem oczyści meth z HCl i innych syfów?

Czy na zwale po meth wypicie paru piwek czy benzo zwiększa szkodliwośc na mózg?
  • 48 / / 0
niby HCl powinno się rozpuścić w wodzie(nie reaguje z wodą dla zielonych:)). Tylko zależy ile osób, będzie jarać- jak dacie dużą ilość mety to moze powstać na tyle silny kwas solny, że zeżre ci bongo. Pamiętaj, że HCl rozpuszcza się w wodzie się do danego stopnia, dalej będzie trafiać do płuc :P:):) Chociaż nie wiem czy ma to tu zaczenie :P:P
Uwaga! Użytkownik gwatemel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1444 / 10 / 0
oczywiście miałęm na myśli rozsądne dawki.

Tak, ma znaczenie. Ponieważ sama meth nie jest dla organizmu de facto toksyczna (pewnie tyle co zwykłe leki) jedynie syfy, które w niej są i oczywiście przy paleniu powstający HCl
  • 48 / / 0
Tak- ale z góry zakładamy, że syfy będą sie rozpuszczać w wodzie :):)- jeśli sam nie zrobisz meth, raczej nie będziesz wiedział co dostaniesz od dila(prócz metamfetaminy)
  • 1444 / 10 / 0
a jodoefedryna powstała w zysntezie również sie rozpuści?
  • 48 / / 0
Jak patrzyłem na sole jodu to są rozpuszczalne w wodzie- ale nie wiem czy jodoefedryna to samo co jodek efedryny:):)(o ile istnieje taki jodek) browar44- skąd masz meth? :):)
  • 1444 / 10 / 0
po meth musisz se do Czech pojechać albo zrobić samemu :-D
  • 48 / / 0
[ external image ]

coś takiego otrzymałem i nie wiem czy to meth? Ma gorzki smak. :P:P
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.