Rozumiem wzmacnianie APAPEM NOC ale tu nie o paracetamol chodzi. Śmiech na sali, róbcie źle ekstrakcje i wrzućcie jeszcze z 1 g paragówna i jeszcze na to ćwiartka wódy -podobno też wzmacnia faze. Mod zamiast banów kasuj takie głupie tematy.
pzdr
Wobec czego, takiej logiki Thio byłoby o wiele mniej efektywne w działaniu, bo nie zawierało by paracetamolu.
Absurd.
Chodzi o to zeby przyjac para jakis czas przed, zeby wlasnie enzymy zaczely inaczej. Jesli polkniesz para razem z kodeina, to kodeina sie przerobi do majki itd., kiedy dopiero zacznie dzialac parasyf.
ale pomyślcie w praktyce. Wpierw jebiecie sobie wątrobę parasyfem, później kodą łączoną z parasyfem - jak ktoś doda do tego alkohol to w pewnym momencie wątroba stanie się o wiele mniej wydajna i koda zacznie mniej działać nie tylko ze względu na tolerkę.
Dla mnie były lepsze wzmacniacze kody niż paracetamol. A zresztą szukanie boosterów kody to tak naprawdę szukanie na siłę czegoś, żeby wróciło te pierwsze razy co jest gonieniem własnego ogona. Ale to tylko moje prywatne zdanie.
Antidol- C 150mg, bez ekstrakcji.
Thio- 150mg, z sulfagwajakolem.
Na czczo.
Z grejpfrutowym sokiem tej samej firmy [Tymbark].
Rezultat:
A 1:0 T
Z niewiadomych powodów Thiocodin w moim przypadku literalnie ssie pałę- nie działa choćby nie wiem jak i na ile sposobów bym go żarł. Ok. Działa- ale stopień intensyfikacji tripu jest nieporównywalnie niższy niż w przypadku zażywania C z antidolu w sojuszu z Xmg paracetamolu.
Tak więc, czy to świat oszalał czy to tylko ja?
Cypress pisze:khabarakH pisze:Piroman pisze: Faza jest o 50% dłuższa i mocniejsza.
@jacok:Kodeina jest częściowo metabolizowana w wątrobie (w 8% do morfiny), w 80% wydala się z moczem w stanie niezmienionym, pozostałych w sprzężeniu z kwasem glukuronowym.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?