Rozumiem wzmacnianie APAPEM NOC ale tu nie o paracetamol chodzi. Śmiech na sali, róbcie źle ekstrakcje i wrzućcie jeszcze z 1 g paragówna i jeszcze na to ćwiartka wódy -podobno też wzmacnia faze. Mod zamiast banów kasuj takie głupie tematy.
pzdr
Wobec czego, takiej logiki Thio byłoby o wiele mniej efektywne w działaniu, bo nie zawierało by paracetamolu.
Absurd.
Chodzi o to zeby przyjac para jakis czas przed, zeby wlasnie enzymy zaczely inaczej. Jesli polkniesz para razem z kodeina, to kodeina sie przerobi do majki itd., kiedy dopiero zacznie dzialac parasyf.
ale pomyślcie w praktyce. Wpierw jebiecie sobie wątrobę parasyfem, później kodą łączoną z parasyfem - jak ktoś doda do tego alkohol to w pewnym momencie wątroba stanie się o wiele mniej wydajna i koda zacznie mniej działać nie tylko ze względu na tolerkę.
Dla mnie były lepsze wzmacniacze kody niż paracetamol. A zresztą szukanie boosterów kody to tak naprawdę szukanie na siłę czegoś, żeby wróciło te pierwsze razy co jest gonieniem własnego ogona. Ale to tylko moje prywatne zdanie.
Antidol- C 150mg, bez ekstrakcji.
Thio- 150mg, z sulfagwajakolem.
Na czczo.
Z grejpfrutowym sokiem tej samej firmy [Tymbark].
Rezultat:
A 1:0 T
Z niewiadomych powodów Thiocodin w moim przypadku literalnie ssie pałę- nie działa choćby nie wiem jak i na ile sposobów bym go żarł. Ok. Działa- ale stopień intensyfikacji tripu jest nieporównywalnie niższy niż w przypadku zażywania C z antidolu w sojuszu z Xmg paracetamolu.
Tak więc, czy to świat oszalał czy to tylko ja?
Cypress pisze:khabarakH pisze:Piroman pisze: Faza jest o 50% dłuższa i mocniejsza.
@jacok:Kodeina jest częściowo metabolizowana w wątrobie (w 8% do morfiny), w 80% wydala się z moczem w stanie niezmienionym, pozostałych w sprzężeniu z kwasem glukuronowym.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.