Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kryzju »
mary pisze:
skoro dla niego to takie "cool" to czemu mi zabrania?
bo sam wie jakie to bagno jest. wiem co mowie, bo tez kiedys przez to przechodzilem. trzeba samemu dojsc do tego, ze feta to najgorsze gowno jakie moze byc.
„Man muss noch Chaos in sich haben, um einen tanzenden Stern gebären zu können.“ F. Nietzsche
  • 41 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Yumi Girl »
Bo doskonale wie że uzależnienie to jedno wielkie bagno, on sam nie może z tego wyjść ale nie chce żebyś Ty popełniła ten błąd co on.
  • 1 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mary »
to co mam robic?
  • 1 / 1 / 0
kryzju pisze:

trzeba samemu dojsc do tego, ze feta to najgorsze gowno jakie moze byc.
z tego co mowi to juz to wie.ale to sa slowa..wiele razy mnie oklamal..wiec skad pewnosc ze teraz nie klamie?

da sie tak w jednej chwili to odstawic?jakos mi sie nie chce wierzyc... :(
  • 41 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Yumi Girl »
Ćpun to ćpun, do póki się ostro nie przejedzie na ćpaniu, nie pokomplikuje mu się życie, ma raczej nikłe szanse na to że zdoła mu się przestać ćpać.
W każdym razie, nie wierz mu jeśli mówi że nie ćpa ale skoro tak mówi i zapewnia to niech da sobie zrobić testy.
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2007 przez Yumi Girl, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kryzju »
mary pisze:
wiele razy mnie oklamal..wiec skad pewnosc ze teraz nie klamie?
niestety, nie masz żadnej pewności.
mary pisze:
da sie tak w jednej chwili to odstawic?jakos mi sie nie chce wierzyc... ]
tak w jednej chwili to chyba sie nie da.. mi duzo czasu zajelo zanim zrozumialem co to za syf.. wg mnie nie mozna tego rzucic dla kogos, trzeba samemu naprawde chciec i potrzeba do tego duuuzo samozaparcia..
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2007 przez kryzju, łącznie zmieniany 1 raz.
„Man muss noch Chaos in sich haben, um einen tanzenden Stern gebären zu können.“ F. Nietzsche
  • 802 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
da sie ale trzeba chciec.a narazie to ty chcesz bardziej od niego.mary jak ty chcesz mu pomoc nie majac pojecia ze marycha to narkotyk.?
jak zecche cos ze soba zrobic wkoncu..to daj mu adres poradni i niech idzie.to on musi to rzocic a nie ty.to jego walka -nie twoja.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 68 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrClean »
mary ile ty masz lat? moze jednak odejdz od niego bo sama sie wjebiesz. chyba nie jestes zbyt doswiadczoana przez zycie skoro rzucasz teksty typu "moze ja powinnam sie przekonac co on w tym widzi i sprobowac" "to wszystko moja wina" itd.. wierz mi ze jak bys sprobowala to sama bys bardzo szybko polynela.. moze i zrozumialabys go wtedy (choc nie w tym sensie co powinas) ale wtedy bedzie juz za pozno na jakiekolwiek nadzieje na normalny zwiazek- taki jakiego chyba pragniesz prawda?
:)
  • 178 / 8 / 0
ja tez uwazam ze powinnas od niego odejsc jesli przez niego zaczynasz sie wachac czy sprobowac, nie mowie ze sprobowanie oznacza wjebanie sie, ale coz, przy takim chlopaku, rzuc go, mozeto go do czegos zmotywuje
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 1 / 0
Yumi Girl pisze:
Ćpun to ćpun, do póki się ostro nie przejedzie na ćpaniu, nie pokomplikuje mu się życie, ma raczej nikłe szanse na to że zdoła mu się przestać ćpać.

uwierz ze akurat przez to ma bardzo pokomplikowane zycie..

W każdym razie, nie wierz mu jeśli mówi że nie ćpa ale skoro tak mówi i zapewnia to niech da sobie zrobić testy.
dzis sie dziwnie zachowywal i zaczelam cos podejrzewac a on mnie zapewnial i powiedzial ze moge mu zrobic testy..nie chce go tak osaczac i pokazywac ze mu nie ufam..moze takie zaufanie i ze ktos w niego wierzy mu pomoze?
ODPOWIEDZ
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.