mary pisze:skoro dla niego to takie "cool" to czemu mi zabrania?
kryzju pisze:
trzeba samemu dojsc do tego, ze feta to najgorsze gowno jakie moze byc.
da sie tak w jednej chwili to odstawic?jakos mi sie nie chce wierzyc... :(
W każdym razie, nie wierz mu jeśli mówi że nie ćpa ale skoro tak mówi i zapewnia to niech da sobie zrobić testy.
mary pisze:wiele razy mnie oklamal..wiec skad pewnosc ze teraz nie klamie?
mary pisze:da sie tak w jednej chwili to odstawic?jakos mi sie nie chce wierzyc... ]
tak w jednej chwili to chyba sie nie da.. mi duzo czasu zajelo zanim zrozumialem co to za syf.. wg mnie nie mozna tego rzucic dla kogos, trzeba samemu naprawde chciec i potrzeba do tego duuuzo samozaparcia..
jak zecche cos ze soba zrobic wkoncu..to daj mu adres poradni i niech idzie.to on musi to rzocic a nie ty.to jego walka -nie twoja.
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Yumi Girl pisze: Ćpun to ćpun, do póki się ostro nie przejedzie na ćpaniu, nie pokomplikuje mu się życie, ma raczej nikłe szanse na to że zdoła mu się przestać ćpać.
uwierz ze akurat przez to ma bardzo pokomplikowane zycie..
W każdym razie, nie wierz mu jeśli mówi że nie ćpa ale skoro tak mówi i zapewnia to niech da sobie zrobić testy.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.