Co do problemu zielonej z maskowaniem doraźnym śladów to znajoma polecała fluid do makijażu. Zawsze też można nałożyć jakąś opaskę czy bransoletki.
Ślady po ostrym grzaniu zostają na całe życie (te w psychice też) , taka cena za kopa...
B.
wsburroughs
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
Mieć ślady po tramie głupio, na szczęście ja mam także po morfinie ;-)
chodzi mi o to żeby nie było tych kropek po igle, niby znikają ale wolałabym to czymś jeszcze smarować.
Ja stosuję tą kurację i w 2 dni wszystko się zagoiło, śladów prawie zero ;>
Jedyny problem to siniaki. Mam chyba ze 2, takie małe, prawie niewidoczne. Na to maść Heparinum (kosztuje 6zł w aptece bez recepty), ale niestety ja nie mam kasy więc to pierdolę. Samo zniknie. Aha, nie smarować na świerze rany! Dopiero po powstaniu strupka!
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.