again and again
Widzialem gdzies jakies badania ze do ami czy wogole do trylic anti dodawali ropinirole w malych dawkach - a ja mam go w szufladce tralala :) takze pozytywnie.
Jak to u ciebie wyglada jogurt?
A ile czekales na pierwsze efekty?
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Edit. Amitryptylina jest SNRI z przewagą na noradrenalinę, ogólnie noradrenalina pomaga w tych sprawach, więc spoko.
Pozdrawiam
Bede zdawal relacje.
Jogurt jakie dawki stosujesz?
Pozdrawiam
Pierwszy i drugi - pare razy dziwny burdel w glowie w polaczeniu z humorem i niepokojem - niewiem jak to okreslic.
Widze juz ze mirta mnie robila ospalym tu jak narazie tego nie ma. Ale spi sie tez dobzre.
No i dzisiejszy trzeci dzien MASAKRA - koncentracja lepiej niz kiedykolwiek - nie bede sie zaglebial co dokladnie robilem ale mialem 5 godzin jak w transie(wyolbrzymiam bo mam problemy ze skupieniem sie od 2-3 lat)
Poprostu bylem w stanie zajac sie czym od poczatku do konca!
No i dzisiaj zwiekszenie dawki z 50mg do 75mg
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.