Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi kwasu barbiturowego – np. fenobarbital.
Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 187 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: yaba »
Wpierdoliłem tego 20 sztuk i doznałem lekkiej senności. Tyle.
Żadna z informacji zawartych powyżej, która dotyczy miejsc, osób bądź zdarzeń nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości i jest w całości fikcyjna. Wszelka zbieżność z prawdziwymi miejscami, osobami lub zdarzeniami jest niezamierzona i przypadkowa.
  • 260 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: mnnm »
Czy da się jakoś zrobić ekstrakcje fenobarbitalu z tego gówienka?
Uwaga! Użytkownik mnnm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 437 / 21 / 0
Nie jest tak naprawdę potrzebna.

Na mnie działało dobrze, może wystąpić ewentualnie suchość w ustach, ale nie jakaś bardzo uciążliwa.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 199 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Xavi »
Coś już nie chcą tego nigdzie sprzedawać , kiedyś spokojnie bez recki kupiłem teraz przeszedłem 30 aptek i za chuja nie sprzedadzą .
To zła substancja rodem z piekła, Bardzo łatwo uzależnisz się, Klaruje mi specjalistka wściekła .Lecz musi po tej samej bieżni biec, Facet, pieniądz, poczucie bezpieczeństwa, Które z tych pojęć pani ćpa?
  • 420 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kakihara »
Xavi pisze:
Coś już nie chcą tego nigdzie sprzedawać , kiedyś spokojnie bez recki kupiłem teraz przeszedłem 30 aptek i za chuja nie sprzedadzą .
Ja dzisiaj z ciekawości przeszedłem 7 i w każdej mówią - na receptę, w tym jest LUMINAL. Szkoda, chcialem sprobowac a recki na to mi szkoda krecic, jak juz to wole na lepsze specyfiki.
  • 82 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kava man »
Bellergot jest bardzo dobrym dodatkiem do benzo razem to naprawde wielki chil.Pozdrawiam
trampek
  • 420 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kakihara »
Jakis pomysł jak wysepic od psychiatry luminal? Z benzo sa czesto problemy, wiec na barbituran musiałabyc jakas naprawde dobra gadka.
  • 26 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: abecadło »
Jest do dupy fenobarbital,jest.Ale allobarbital też jest do dupy,.a przez ok.10 lat nic więcej nie było mi do szczęścia potrzeba.Gdzież bym pomyślał,żeby przeglądać apteczki znajomych,łazić po lekarzach po recepty.. itd.,itp..

..zaglądać bezczelnie do skrzynek na przeterminowane leki i marzyć o pełnym dostępie do nich jak o wygranej w toto-lotka. :huh:
Ostatnio zmieniony 29 października 2009 przez abecadło, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Da rade to bez bibuly wyrwac w 2-3/10 aptek. Jestem zdecydowanie na nie co do Bellergotu. Luminal tak, mieszanka fenobarbitalu w leku Bellergot zdecydowanie nie.
  • 437 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hegemon_Krwawy »
Pewno, że Luminal jest lepszy, ale ja tam nic do Bellergotu nie mam. Działa prawie równie dobrze, te dodatki nie przeszkadzają za bardzo poza jednym mankamentem - przebrzydły suchar w japie.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.