Czyli jak palimy i ktoś rozpala i jest kolejka(kółeczko) to następna wbitka zawsze z tym samym ustawieniem osób bo inaczej mi sie hujwow pali:] bo wiem np. jeżeli ten koleś był przedemną to jest git a wiatomo że potem sie wszystko mota :D
Aptekarka: Nie ma, ten Antidol wcale nie jest taki dobry, żeby go tak codziennie brać.
Nie częstować helem tych co nie są wjebani. Utrzymuję tą zasadę.
k00n pisze: "Nabijający nigdy nie jest rozpalający"
W myśl tej zasady ten, który nabija nigdy pierwszy nie powinien ciągnąć buchów z lufy.
Podobnie skręty - kto kręci rozpala - norma!
=============<''''
- nie ma sprawy, poczekam. i tak musze sobie rozmasowac lydke, bo zlapal mnie skurcz
- powiedz ktora i usiadz to Ci pomoge, sznurowka moze poczekac.
swietna zasada, swietna. jak trafisz na cpuna to nie pojaracie...
how he could just make the law to bend
Fucking fascist and retarded slut of his
don't let them tell you to do that or this
Cripples rule everything around me
C.R.E.A.M, that's not my place to be
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.