Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 622 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: opiate warrior »
Nie częstować helem tych co nie są wjebani. Utrzymuję tą zasadę.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: volers »
Utrzymywać kolej w paleniu...
Czyli jak palimy i ktoś rozpala i jest kolejka(kółeczko) to następna wbitka zawsze z tym samym ustawieniem osób bo inaczej mi sie hujwow pali:] bo wiem np. jeżeli ten koleś był przedemną to jest git a wiatomo że potem sie wszystko mota :D
  • 44 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SixtyNine »
Nie podawać komuś lufki drugą stroną (znaczy się tak aby nie złapał za cybuch) bo jak idzie już któraś kolejka to można się niefajnie poparzyć
O: Poproszę 3 Antidole 15
Aptekarka: Nie ma, ten Antidol wcale nie jest taki dobry, żeby go tak codziennie brać.
  • 5 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ballek »
nie dziel się strzykawką
  • 5 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ballek »
Nie częstować helem tych co nie są wjebani. Utrzymuję tą zasadę.
pierdolisz. nie częstujesz boś menda. hellem się nie dzieli, bo każdy helupiarz to sknera. nie pieje do ciebie. taka choroba....
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
Niepisana zasada: koleś częstuje cię zabawkami kiedy jesteś pusty... a ty ostawiasz się jak masz lepszy dzien i kase.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Billo »
k00n pisze:
"Nabijający nigdy nie jest rozpalający"
W myśl tej zasady ten, który nabija nigdy pierwszy nie powinien ciągnąć buchów z lufy.
Co ty gadasz... Widze że nie znasz starego jak świat prawa Pascala - "kto podbija ten rozpala"

Podobnie skręty - kto kręci rozpala - norma!
...jaram bo potrzebę czuję...

=============<''''
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dopehead »
U mnie jest tak jak mwi k00n, kto nabija ten nie pali pierwszy.
  • 85 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: paszcza420 »
- tyyy, wez zbij, bo mi sie sznurowka rozwiazala.
- nie ma sprawy, poczekam. i tak musze sobie rozmasowac lydke, bo zlapal mnie skurcz
- powiedz ktora i usiadz to Ci pomoge, sznurowka moze poczekac.

swietna zasada, swietna. jak trafisz na cpuna to nie pojaracie...
Here is something you can't understand
how he could just make the law to bend
Fucking fascist and retarded slut of his
don't let them tell you to do that or this

Cripples rule everything around me
C.R.E.A.M, that's not my place to be
  • 52 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: GhostFace »
Nabijajacy zawsze rozpala - stara w huj zasada, u mnie tak jest, tak samo jak ktos kreci
Livin Life In A Fast Lane
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...