Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 52 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
ksionc pisze:
u mnie do tramalu to obowiązkowo klonik albo dwa. O wiele przyjemniejszy high wtedy jest bardziej pobudzający.
no dokładnie, a jak chcę się zczilautować to zamiast klonów biorę temazepam i leżę. Szkoda tylko, że klony tak "szatańsko pobudzają" . :blush:
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 50 / 3 / 0
Moze poszedł do nieba bo był dobrym człowiek, widziałem tylko jak pielegniarka na oddziale wewnetrznym robiła mu jakies "płukanie zołądka" czy coś takiego a on mamrotał i "płakał" wyglądał jak by był w- niewiem jak to nazwac "półswiadomosci"? nie miałem odwagi tam wejść i coś powiedziec siedzącej i płaczącej na głos tam jego matce, dziewczyna gdzies wsiąkła, napewno to ona coś mu załatwiła na to "tramal juz jest do dupy".
Ciekawe ilu forumowiczów tego forum skączy podobnie,jesli dobrze pamietam to tez zaczoł od czegos bezreceptowego a potem mój poltram itd. gdy byłem dzieciakiem liroy śpiewał prawde, "nikt nie przypuszcza ze juz na początku wszystko przejebane, ze pózniej sama trawa nie wystarczy, siegnoć musisz po narkotyk twardszy az czas na kanał" czy jakoś tak.
Nawet nie macie pojecia jak jestem szczesliwy ze poltram biore juz tylko gdy boli raz na jakis czas
i to w normalnej dawce, max 15 kropli.
Naprawde radze uwazac!, jutro o 11 pogrzeb :(
Wszystkich dziewczyn nie da sie wyruchać, ale trzeba chociaż spróbować.

"Chcę żyć pełnią życia, chcę wyssać wszystkie soki życia, by zgromić wszystko to, co życiem nie jest. By nie odkryć tuż przed śmiercią, że nie umiałem żyć"
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Niedobrze. Strasznie smutne.
:-/

Piszesz w tym wątku, bo było pomieszane? Wiesz, co było brane, w jakiej dawce?
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 347 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: unrealism »
Wracając do tematu... Czy ktoś zauważył wzmocnienie działania (czyt.: jakiekolwiek zmiany działania, czy to pobudzające czy relaksujące) po połączeniu z kratomem?
  • 126 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: qvintix »
Mix tramalu z kodą lepiej walnąć razem z loratadyną/cetyryzyną czy bez? Jeśli z, to w którym momencie wziąć antyhistaminę? (Wrzucam najpierw 300-350mg tramca, potem, po godzinie-dwóch - 300-450mg kody).

EDIT: zapijać sokiem grejpfrutowym? Ma to jakiś logiczny sens?
Ostatnio zmieniony 15 marca 2009 przez qvintix, łącznie zmieniany 1 raz.
forgetting
  • 1384 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior83r »
a co sadzicie o dorzuceniu do250mg tramalu w ampułkach do dupksa(czytałem na HP-ze podanie P.R to o 20-25%poprawia przyswajalność i stan luty o jakies20-25%)mysle tez nad dorzuceniem benzo estazolam(tylko takim dysponuje zeby troche lepiej porobilo)tylko nie wiem ja to zrobic benzo zjesc lepiej przed czy po podaniu tramca doustnie czy razem z tramcem P.R-ale nie wiem jak benzo sie do tego preparuje.a ampulki tramca mam 1ml/50mg tramadolu-wiec juz sama pompka z tramcem to5ml-i nie chciał bym znacząco zwiekszac odjetosci przez dodanie do sondy jeszcze benzo zeby z dupy nie wyleciało zanim sie wchlonie.chcialbym wzmocnic dzialanie tramca bo wczoraj te same 5 ampułek wypilem z sokiem malinowym działanie bylo ale dosyc slabe (wypiłem o godz 18:30 i juz o22 zawiazany lerżalem w łóżku-euforia słaba:(albo wcale:()dlatego mysle nad poloczeniem tego bezno z tym trampem-nie wiem tylko jak połączyc to czy jednej pompie do P.R czy benzo zjesc przed podaniem czy po podaniu p.r tramka w jakim czaśe.Z tego co wyczytałem na HP-dobrze podac to w dupsko z jednej pompy ale juz sam tramal to bedzie 5ml-pozatym pojecia nie mam jak spreparować estazolam do takiego podania.zamierzam taka leko-lewatywke wykonać za okolo tydzień.wiec licze ze ktoś rzeczowo odpowie mi na to pytanie-licze zwłaszcza na odpowiedzi oxana albo ksiaca-jakos wydaje mi sie ze maja spore doswiadczenie %-D no i widze ze ksionc czesto buszuje po tym forum :D acha kolejna sprawa to ze poza wczorajszym trampkiem (250mg z ampułek)poprzednie testy byly bardzo dawno(ponad rok)ale tez krótka przygoda z M zakonczyla sie jakos tydzien temu srednio raz w tyg-a ostatnie IV pani M odbyło sie w zeszłym tyg.-wiec tolerka chyba mi w niczym niie przeszkodzi skoro planowany mix mam zamiar wykonac za tydzien a dokladniej 6dni-ale i tu moge sie mylic a chciałbym ten tramal wykorzzystac bo to ostatnie 250mg tramca jakie mam a z benzo mam tylko estazolam-wiec prosze o jakies sugestie zeby sie to nie zmarnowało-estazolamu mam całkiem sporo i od jutra go nie biore wiec tan tydzien bedzie czysty od benzo i opiatów czy taka przerwa wystarczy zeby odpowiednio to wszystko dało satysfakcjonujacy efekt %-D
dzięki ksiać,oxan zajrzyjcie tu w przeciągu tygodnia ;]
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
Gargamel pisze:
=. Poza tym antyhistaminy jak difka czy hydro nie wzmacniaja trama, a wrecz go oslabiaja.
możesz mi wyjaśnić dlaczego tak się dzieje? Szukałem na forum, ale nie znalazłem. I czy jeżeli jem tramal a po 2 h będę dorzucał kodę to z tej hydro też zrezygnować? pozdro
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 308 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kolik »
zależy co lubisz
jak lubisz zamułę i przysypki to raczej będziesz zadowolony
kapeć jest konkretny

tramal fajnie nakręca i ja bym nie dorzucał żadnych zamulaczy poza klonami

buszek zioła dobrze podbija ;)
                  ~O~
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Hedon »
Cieplutka herbata i trawa oczywiscie , ale nie za duzo , buszek lub dwa i bedzie pieknie ;)
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Herbata, albo jak ktos chce bardziej powera zlapac to kawa. Ja czesto pije kawe siekiere do trampka.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."