gorzej jak ekstrakcja zjebana i du|o paracetamolu jest w roztworze , wtedy smak jest o wiele gorszy ale te| do przecia, nigdy nie mialem odróchów wymiotnych po kodzie
ps.wlsnie weiszlo 600 mg kody i jestem w raju otoczony cieplem opiatowego szczeszcia, zebym tylko jutro zdal egzamin :D trzymajcie kciuki
opiate warrior pisze: Hehe, to Ty robisz ekstrakcję z Thiocodinu? Wiesz... bo to, co Ci zostało na sączku to tylko nierozpuszczalne wypełniacze tabletkowe, zaś w roztworze masz rozpuszczoną zarówno kodeinę jak i sulfogwajakol...
k00n pisze: Spoko, ale po co mam łykać całe to gówno? Wole wypierdzielić i wypić to co najważniejsze.
Szczerze mówiąc nie wiedziałem, że sulfogwajakol rozpuszcza się również, nie jestem aż tak biegły w tych tematach.
k00n pisze: ekhem, raczek Kodeinę.
Szczerze mówiąc nie wiedziałem, że sulfogwajakol rozpuszcza się również, nie jestem aż tak biegły w tych tematach.
Pokruszony i rozpuszczony w wodzie Thiocodin to istny hardcore, nienawidzę tego smaku :scared:
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Pokruszony i rozpuszczony w wodzie Thiocodin to istny hardcore, nienawidzę tego smaku ]
eeee, Thiocodin w wodzie jest gorzki, ale to całkiem przyjemna gorycz.
znów poleci 225mg :-)
Smak ekstraktu z antidolu nie robi na mnie wrażenia, ale...
Pokruszony i rozpuszczony w wodzie Thiocodin to istny hardcore, nienawidzę tego smaku :scared:
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.