gorzej jak ekstrakcja zjebana i du|o paracetamolu jest w roztworze , wtedy smak jest o wiele gorszy ale te| do przecia, nigdy nie mialem odróchów wymiotnych po kodzie
ps.wlsnie weiszlo 600 mg kody i jestem w raju otoczony cieplem opiatowego szczeszcia, zebym tylko jutro zdal egzamin :D trzymajcie kciuki
opiate warrior pisze: Hehe, to Ty robisz ekstrakcję z Thiocodinu? Wiesz... bo to, co Ci zostało na sączku to tylko nierozpuszczalne wypełniacze tabletkowe, zaś w roztworze masz rozpuszczoną zarówno kodeinę jak i sulfogwajakol...
k00n pisze: Spoko, ale po co mam łykać całe to gówno? Wole wypierdzielić i wypić to co najważniejsze.
Szczerze mówiąc nie wiedziałem, że sulfogwajakol rozpuszcza się również, nie jestem aż tak biegły w tych tematach.
k00n pisze: ekhem, raczek Kodeinę.
Szczerze mówiąc nie wiedziałem, że sulfogwajakol rozpuszcza się również, nie jestem aż tak biegły w tych tematach.
Pokruszony i rozpuszczony w wodzie Thiocodin to istny hardcore, nienawidzę tego smaku :scared:
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Pokruszony i rozpuszczony w wodzie Thiocodin to istny hardcore, nienawidzę tego smaku ]
eeee, Thiocodin w wodzie jest gorzki, ale to całkiem przyjemna gorycz.
znów poleci 225mg :-)
Smak ekstraktu z antidolu nie robi na mnie wrażenia, ale...
Pokruszony i rozpuszczony w wodzie Thiocodin to istny hardcore, nienawidzę tego smaku :scared:
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.