z logicznego punktu widzenia to po eliminacji enzymu monoaminooksydazy, ktory rozklada neuroprzekazniki w tym serotonine powinno jej byc wiecej
TripulDevil pisze: Zaopatrze sie w neuroleptyki w razie czego. Ale mdma odrazu wykorzystuje serotonine. Ale i tak trzeba zaczac od malych dawek i zobaczyc jak bedzie.
Alexander Shulgin, PiHKAL
TripulDevil pisze: A ze tak ci odpowiem fasolkooo z musu i wielkiej checi. Zajadam iMAO z musu i mam chec polatac na tablecie, a wrazie wystapienia zespolu serotoninowego (ktory moze wystapic- choc watpie) podaje sie neuroleptyki. KPW?
Testowałem na sobie przeróżnawe mixy, ale wolałbym nie ryzykować MAOi + MDMA, nawet w małych ilościach. Może zakończyć się szpitalem, przypałem ze starymi... Wiadomo co dalej
TripulDevil pisze: Chyba mnie przekonaliscie. Jeszcze kipne i koniec testow z draxami by bylo. Wszystko z umiarem trzeba robic dla tego jeszcze jestesmy na tym ziemskim padole. Dlaczego wszystko co przyjemne musi byc niebespieczne albo szkodzic? Masakra. Nawet bronka nie moge wypic. To sie zjaram jak koteke. I sapel nabitke za wasze zdrowie.
Zieleń pisze: Many people dont realize MDMA is a psychedelic... when combined with MAO-A-I's, it becomes INTENSELY psychedelic
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.