z logicznego punktu widzenia to po eliminacji enzymu monoaminooksydazy, ktory rozklada neuroprzekazniki w tym serotonine powinno jej byc wiecej
TripulDevil pisze: Zaopatrze sie w neuroleptyki w razie czego. Ale mdma odrazu wykorzystuje serotonine. Ale i tak trzeba zaczac od malych dawek i zobaczyc jak bedzie.
Alexander Shulgin, PiHKAL
TripulDevil pisze: A ze tak ci odpowiem fasolkooo z musu i wielkiej checi. Zajadam iMAO z musu i mam chec polatac na tablecie, a wrazie wystapienia zespolu serotoninowego (ktory moze wystapic- choc watpie) podaje sie neuroleptyki. KPW?
Testowałem na sobie przeróżnawe mixy, ale wolałbym nie ryzykować MAOi + MDMA, nawet w małych ilościach. Może zakończyć się szpitalem, przypałem ze starymi... Wiadomo co dalej
TripulDevil pisze: Chyba mnie przekonaliscie. Jeszcze kipne i koniec testow z draxami by bylo. Wszystko z umiarem trzeba robic dla tego jeszcze jestesmy na tym ziemskim padole. Dlaczego wszystko co przyjemne musi byc niebespieczne albo szkodzic? Masakra. Nawet bronka nie moge wypic. To sie zjaram jak koteke. I sapel nabitke za wasze zdrowie.
Zieleń pisze: Many people dont realize MDMA is a psychedelic... when combined with MAO-A-I's, it becomes INTENSELY psychedelic
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.