bogor pisze: Najlepsza jest wenlafaksyna :) sprawdzone organoleptycznie :) naprawde najlepszy lek antydepresyjny i przecilekowy z jakim mialem stycznosc - mistrzostwo!
bogor pisze:Najlepsza jest wenlafaksyna :) sprawdzone organoleptycznie :) naprawde najlepszy lek antydepresyjny i przecilekowy z jakim mialem stycznosc - mistrzostwo!
drug on pisze:szybki i dobry efekt po wenaleksie. latasz pracujesz jak perszing oczka szerokie rozum swiatły, po paroksetynie telepie i niewiele no i zoloft wiadomo bryza morska .
sprawdz na mp.pl ceny
Dzielnicowy pisze:No właśnie przy paroksetynie przeszkadza mi taki swoisty brak motywacji. Niby załatwiam sprawy, które miałem załatwić już dawno, ale to jednak nie to. Potrzebował bym jakiegoś stymulanta, który zmusił by mnie do działania. Jestem wjebany w klony, więc nie wiem na ile paroksetyna zlikwidowała mi lęki społeczne. Potrzebował bym czegoś co oddziałuje również na dopaminę i noradrenalinę, ale coś po czym mógł bym w nocy spać. Słyszałem, że Wenlafaksyna brana w odpowiedniej dawce oddziałuje na te trzy główne neurotransmitery. Jednak rezygnacja z paroksetyny zbytnio mi się nie uśmiecha, tym bardziej że mam w szafie jeszcze 3paczki Xetanoru. Cena Wenlofaksyny przy takich dawkach, w jakich oddziałuje na serotoninę, dopaminę i noradrenalinę też by sprawiła szybkie bankructwo mojej osoby. Co polecacie jako dodatek do paro żeby nadać życiu trochę tempa :?:
Oriven 150mg 96kaps 56zł bez "P" na doz.pl
Dzielnicowy pisze:No właśnie przy paroksetynie przeszkadza mi taki swoisty brak motywacji. Niby załatwiam sprawy, które miałem załatwić już dawno, ale to jednak nie to.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.