bogor pisze: Najlepsza jest wenlafaksyna :) sprawdzone organoleptycznie :) naprawde najlepszy lek antydepresyjny i przecilekowy z jakim mialem stycznosc - mistrzostwo!
bogor pisze:Najlepsza jest wenlafaksyna :) sprawdzone organoleptycznie :) naprawde najlepszy lek antydepresyjny i przecilekowy z jakim mialem stycznosc - mistrzostwo!
drug on pisze:szybki i dobry efekt po wenaleksie. latasz pracujesz jak perszing oczka szerokie rozum swiatły, po paroksetynie telepie i niewiele no i zoloft wiadomo bryza morska .
sprawdz na mp.pl ceny
Dzielnicowy pisze:No właśnie przy paroksetynie przeszkadza mi taki swoisty brak motywacji. Niby załatwiam sprawy, które miałem załatwić już dawno, ale to jednak nie to. Potrzebował bym jakiegoś stymulanta, który zmusił by mnie do działania. Jestem wjebany w klony, więc nie wiem na ile paroksetyna zlikwidowała mi lęki społeczne. Potrzebował bym czegoś co oddziałuje również na dopaminę i noradrenalinę, ale coś po czym mógł bym w nocy spać. Słyszałem, że Wenlafaksyna brana w odpowiedniej dawce oddziałuje na te trzy główne neurotransmitery. Jednak rezygnacja z paroksetyny zbytnio mi się nie uśmiecha, tym bardziej że mam w szafie jeszcze 3paczki Xetanoru. Cena Wenlofaksyny przy takich dawkach, w jakich oddziałuje na serotoninę, dopaminę i noradrenalinę też by sprawiła szybkie bankructwo mojej osoby. Co polecacie jako dodatek do paro żeby nadać życiu trochę tempa :?:
Oriven 150mg 96kaps 56zł bez "P" na doz.pl
Dzielnicowy pisze:No właśnie przy paroksetynie przeszkadza mi taki swoisty brak motywacji. Niby załatwiam sprawy, które miałem załatwić już dawno, ale to jednak nie to.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.