Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
how he could just make the law to bend
Fucking fascist and retarded slut of his
don't let them tell you to do that or this
Cripples rule everything around me
C.R.E.A.M, that's not my place to be
how he could just make the law to bend
Fucking fascist and retarded slut of his
don't let them tell you to do that or this
Cripples rule everything around me
C.R.E.A.M, that's not my place to be
zonik pisze:Sadze, ze daly mu to samo co Salvia - halucynacje i nic wiecej. Zadnego poszerzania swiadomosci czy innych "szmerow-bajerow"vart pisze: Kurwiku, a co Tobie dały Twoje podróże grzybowe?
- Odkryłem faktyczne źródło pewnych uczuć, których nie byłem do końca świadomy, a oddziaływały na moje postępowanie.
- Dowiedziałem się skąd biorą się niektóre z moich kompleksów i co mogę dalej z tym zrobić.
- Uświadomiłem sobie, że moje życie w tamtej formie jakie było zmierzało jedynie do realizacji moich najgorszych lęków (skończenie jak mój ojciec), mimo że wydawało mi się, że jest wręcz przeciwnie.
- Doznałem silnego doświadczenia religijnego o charakterze mistycznym.
- Zauważyłem wyraźne drzazgi tkwiące w moich relacjach z niektórymi osobami, których wcześniej dostrzec nie chciałem i wolałem wierzyć, że jest cudownie.
- Spojrzałem obiektywnie na relacje Ja>Matka i przekonałem się, że gówno wiedziałem tak naprawdę o tym. A raczej: Nie chciałem wiedzieć.
- Dostrzegłem, że tryb życia wtedy istniejący nie jest wcale tak produktywny jak by się zdawało i w rzeczywistości jeśli nie spadam to co najmniej stoję w miejscu, z którego nijak nie wiedziałem jak się ruszyć.
I jeszcze trochę tego będzie ale nie jestem w stanie teraz sobie tego słownie przypomnieć.
Halucynacji nie miałem nigdy po grzybach. Źle myślisz zonik.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Btw, nie miałeś halucynacji po grzybach? Dziwne, myślałem że nazwa 'grzybki halucynki' ma jakieś uzasadnienie. W sumie w wielu trip raportach jest mowa o jakichś halunkach..
§h¶ôňgĽéĐ.
Na ironie zakrawa twoje twierdzenie iż ludzie chcący doświadczyć innej kultury ( tudzież innego okresu historycznego w którym takowa występowała ) to głupcy. Zwłaszcza w kontekście twoich kilku poprzednich zdań. Niestety prostota kultury TV i szablonowe myślenie wzięły górę .... .Ale żeby pysznić się tym [SIC!] i obrażać innych ehhh ....
salvia.PL
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21124 <== psilocybe s. [80x]
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21804 <== psilocybe s. [80x] outdoor
Hm. Ja chce na grzyby! =)
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.