ODPOWIEDZ
  • 161 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Evenement »
Fuka + GBL + THC = Samopoczucie ala mdxx (aż sam się zdziwiłem, że to połączenie jest tak dobre..chociaż na pewno bardzooo nie zdrowe.....)
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Potwierdzam, połączenie symulantów z gbl daje naprawdę ciekawy miks. Euforia i empatia gbla plus pobudzenie fuką dają bardzo miły efekt. Tylko minmum 10 ml na głowę trzeba, żeby nockę się pobawić. Podobnie dobre połączenie było gbla i papiera od s. dosłownie szał plus to że idzie łatwiej zasnąć. Kwestie szkodliwości fuki i gbla oraz to jak mocno i kurewsko uzależniają, pozostawię bez komentarza.
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Sancezz »
w takim razie po co to wrzucac skoro mozna szamać koła :nuts:
Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself. Choose a future. Choose life...
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
[quote="Sancezz"]
w takim razie po co to wrzucac skoro mozna szamać koła ]
po to kolego, że nie każdy potrafi skręcić koła chociażby ze względu na dostępność. A GBL, amph i palenie jest zazwyczaj łatwiej dostępne w odróżnieniu od dobrej ekstazy.
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Sancezz »
no, byc moze masz racje, ale kto szuka ten znajdzie
Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself. Choose a future. Choose life...
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Ja tu tylko proponowałem jakieś alternatywy dla MDMA, nie mam większego problemu z kupnem dropsów, gorzej z ich jakością bywa, ponad połowa tego co jest na rynku obecnie nie umywa się wg mnie do miksu GBL+feta(czy tez inny stymulant) Sam GBL jakoś strasznie szkodliwy mi się nie wydaje, bardziej już feta moim zdaniem jest szkodliwa. Gorzej tylko z uzależnieniem od gbla bo kurewsko to wciąga jak się na dłuższą metę stosuje.
A szamanie polskich kół wcale zdrowsze nie jest, przecież to może być wszystko co komuś w łapy wpadnie, nieudane syntezy itd Pijąc gbla mam chociaż pewność, ze jest to tylko GBL i nic więcej.
  • 46 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Jazzman »
Feta + Energy Drink / Speed8
Ojj to jest to :D Miałem dobra fuką i podświadomie wiedziałem że wchodzi trochę długo to dorabiałem Powerade'm a potem jeszcze wyjebałem czarną kawe z fusami to mnie tak wyczesało że się zatrzymać nie mogłem :D Jeśli chodzi o DXM to zalezy od imprezy, jak jest skromna imprezka domówa i wszyscy są w temacie, leci muzyczka to jest dobrze można zastąpić tym pixe, oczywiście nie ładować całej paczki, tylko z 15-20 i będzie git. Na dużej imprezie nie pasuje DXM mnie on przenosi w inny świat, tylko w małym gronie z ludźmi z tematu pasuje.
Never stop the madness...
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
Ja tam mam mój niezastąpiony zammienik , nigdy mnie nie zawiódł mianowicie to co wszyscy piją czyli :
Wódka + Energy drink
Przed baletami koniecznie :
z 1 litr wódki na 2 , do tego jako zapite stosujemy 1,5 litra MAXX lub 1 litrowy TRUCK i jest naprawdę pozytywnie .a co najważniejsze chce sie tańczyć , tańczyć ,tańczyć . Humor dopisuje i z imprezy zawsze wraca sie zadowolonym :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.