Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 4024 / 372 / 951
do MJ ruta chyba nic nie ma raczej w senie wzmocnienia,chyba,że chodzi Ci po prostu o połączenie efektów działania obydwu roślin?
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
O ile mi wiadomo to imao wpływaja również na przełużenie i wzmocnienie tripa po MJ . Niejestem jednak przekonany dopóki niespróbuje . Raczej wybiore powój bo mam około 130 - 150 nasionek tylko . Grzyby w samotnosci w tym roku nieźle na mnie działają .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 4024 / 372 / 951
wszystko możliwe,w sumie chodziło mi o to,że THC nie jest aminą i nie jest rozkładane przez MAO,więce efektu wzmocnienia nie powinno być,podobnie jak jest z salvią.,.z powojem to chyba najlepsza opcja,powodzenia :-)
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Ruta znacznie wzmacnia działanie marihuany.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 4024 / 372 / 951
mówiłemże wszystko mozliwe.,.fajnie,nie próbowałem,a jak się zastanawiałem to wszystko wskazywało,że nie.
  • 703 / 40 / 0
Nieprzeczytany post autor: sotbs »
z Lycaeum:
Zmielone nasiona ruty stepowej zalać wodą (w ilości trzykrotnej wagi nasion) zawierającą 30g kwasu octowego/litr. Nasiona pęcznieją pobierając wodę i formują grubą warstwę 'ciasta', z której po 2-3 dniach należy wycisnąć wodę (do jakiegoś pojemnika, nie wyrzucać jej). Potem trzeba zalać nasiona jeszcze raz, ilością wody z kwasem octowym dwókrotnie większą niż waga nasion i, po ich nasiąknięciu, znowu wycisnąć wodę (do tej poprzedniej). Do powstałego roztworu dodać sól (100g/litr cieczy), aby przetransformować octany harminy i harmaliny w chlorowodorki, które są nierozpuszczalne w zimnym roztworze chlorku sodowego [czy jakoś tak, whatever] i zostają wytrącone podczas ochładzania.
Płyn nad osadem należy wylać, krystaliczną pozostałość przefiltrować [with suction]* i ponownie rozpuścić w gorącej wodzie. Dodanie soli do przefiltrowanego roztworu powoduje wytrącenie chlorowodorków jako krystalicznej papki; proces należy powtarzać dopóki nie uzyska ona żółtej barwy. Wtedy finalny produkt trzeba odzyskać przez filtrację. - Z "The Alkaloids" Vol. II by Manske (p393)

*The supernatant liquid is siphoned off, the crystalline residue filtered with suction and redissolved in hot water. nie bardzo wiem o co chodzi z tym 'suction', to niby znaczy 'ssanie', ale w slangu może znaczyć także 'alkohol', także jak ktoś się bardziej zna to proszę o pomoc :-) bo niedługo chcę to ^zrobić.
Uwaga! Użytkownik sotbs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
A ja dzisiaj robię post . Zjadłem tylko niewiele zupki grochowej bo wieczorkiem mam zamiar spożyc rutę . Narazie samą a potem z grzybkami , ale to za jakis czas .
Poczekam na Twój rozkład
Następnie pożrę Cię
  • 2310 / 11 / 0
Dobra , niedługo będzie pierwsza próba z rutą . Mam 20 gr to mogę eksperymentować . Zastanawiam się tylko jak to spożyc bo to okropne w smaku ? Zrobie chyba bombkę i spozyję razem z imbirem lub zapiję miętą . Zdam relacje ofkoz
Poczekam na Twój rozkład
Następnie pożrę Cię
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: teflon »
bez ekstrakcji walisz??
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Sama ruta moim zdaniem nie jest zbyt ciekawa, męczy mnie jej działanie, w dodatku przez cały czas mam takie jakby błyski lampy błyskowej gdy patrze pod kątem :/ Jeśli chcesz to łączyć z grzybami np to polecam nie więcej niż 2g ruty, w innym razie ruta za bardzo narzuca swoje działanie, o które przecież nie chodzi biorąc ją z grzybami. Ja zmielona rute popijałem sokiem i jakoś szło, ale do przyjemnych rzeczy to nie należy, lepszym sposobem wydaje się zapakowanie tego do kapsułek i połknięcie.
ODPOWIEDZ
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.