Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
boję się syndromu serotoninowego, ale chyba tak zrobię bo przecież to już zejście i nie powinno nastąpić. Zajebię na wieczór DXM a rankiem po przebudzeniu kodę. Już za 3 tygodnie :-)
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 10 / / 0
Całkowicie zgadzam się z przedmowca, pare buchow ziola i jest po prostu bosko :)

Pamietam raz sie przeszedlem tak po miescie i roboty drogowe stały sie dla mnie przezyciem wrecz mistycznym :D
Uwaga! Użytkownik Marcin nikczemny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 413 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adm »
Zapalenie zioła na zwałce DXM=faza prawie jak po pixie.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: derek »
Witam
Nie wiem,czy to jest odpowiedni temat, ale mam pytanie co do zejścia - przed wczoraj zaaplikowałem sobie po raz pierwszy 450mg dexa o 19 wieczorem... wczoraj cały dzień jeszcze trzymała mnie bania... cały czas zawroty głowy..
przespałem prawie cały dzień, ale dziś od rana dalej czuje, że DXM jeszcze troche mnie trzyma... wy też tak macie?

walne sobie zaraz jakąś grubszą kreseczkę, może postawi mnie na nogi :-D

Pozdro!
Uwaga! Użytkownik derek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 147 / 5 / 0
ja nigdy tak nie miałam.. zawsze moje zejscie DXM polegało na euforii i ogolni9e zaje**stym samopoczuciu ;D
C A R P E D I E M ! ! ! ! ! ! !
  • 1238 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
mnie wczoraj faza trzymała tylko pół godziny po 20 tabletkach.. :-/ ale za to cały dzień miałem dobry humor :-D
לאכול חומצה!
  • 3251 / 359 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Ludzie wymyslcie cos na wierzganie, wije sie jak wąż po dywanach, nie potrafie spozytkowac nadmiaru energii, nie moge sie skupic. Jakies macie na to rady?
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
idź pobiegać
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pannaR »
ja zawsze sprzatam jak mam nadmiar energii :-D
wtedy jakos to wszystko szybko idzie...
bo tak normalnie to nigdy nie moge sie do tego zabrac <_<
Kaszlesz jak skurwysyn,
bo jarasz za dwóch,
nie masz siły tego rzucić,
wiem siara jak chuj...
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Jogurcie ja jak żarłem na noc, wychodziłem sobie z rańca do parku (we wro do południowego) i jak miałem cyfrówke to wkręcałem się, że jestem fotograf :) Hmm czasem nawet zdjęcie takie zdekszone wychodziło ;] Co można sobie zaaplikować? Piwo! Tak, zdecydowanie piwo. Baka, ale to mi ryje beret. Czasami lubiłem wychlustać mrożoną kawę, stawałem wtedy prędko na nogi. Jak się ma siłę psychiczną :P to można dorzucić 450 a wtedy jest cudownie %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.