Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Pamietam raz sie przeszedlem tak po miescie i roboty drogowe stały sie dla mnie przezyciem wrecz mistycznym :D
Nie wiem,czy to jest odpowiedni temat, ale mam pytanie co do zejścia - przed wczoraj zaaplikowałem sobie po raz pierwszy 450mg dexa o 19 wieczorem... wczoraj cały dzień jeszcze trzymała mnie bania... cały czas zawroty głowy..
przespałem prawie cały dzień, ale dziś od rana dalej czuje, że DXM jeszcze troche mnie trzyma... wy też tak macie?
walne sobie zaraz jakąś grubszą kreseczkę, może postawi mnie na nogi :-D
Pozdro!
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
wtedy jakos to wszystko szybko idzie...
bo tak normalnie to nigdy nie moge sie do tego zabrac <_<
bo jarasz za dwóch,
nie masz siły tego rzucić,
wiem siara jak chuj...
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.