ODPOWIEDZ
  • 64 / 1 / 0
Wodzu dawaj foty bo nam tego tu brak!!!
14 roslin - to zajebioza!!! (ja mam 9 w ziemii + 1 w doniczce)
w najgorszym wypadku
z 14 roslinek mniej wiecej polowa to faceci - 14/2 = 7
z 7 krzakow w najgorszym wypadku przezyje polowa (liczmy, ze 3 a nie 3,5)
z 3 krzakow mozna miec palenia ze hej hej - o ile krzaki dobrze wyrosna :)
w najlepszym wypadku
z 14 bedzie 4 facetow a na 10 damulek wyrosnie zdrowych powiedzmy z 8...
8 krzakow to tyle palenia, ze starczyloby prawie na ... caly tydzien :D - zartuje oczywiscie ;) - to taka ilosc, ze juz byscie nie dali rady tego zjarac :P
licze na fotorelacje...
pozdroo
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Łowca »
nie mamy zadnego srodka na króliki, ktorych jest tam od cholery
Przejebane :| Nic oprócz psa czy dubeltówki nie przychodzi mi do głowy :| No chyba że będziecie im co rano fundować szamanie 200m od miejscówek, ale mysle ze te male ćpuny i tak coś wam będą skubać żeby gastro faza była... ja mam przejebane bo miejscóki na ktore dzis wyrzuce czesc plantów spryskałem różnymi syfami zeby mi sarny i jelenie nie chodzily a ojciec (ktory też poluje) mi mowi dzis rano ze dzwonił do łowczego i zajął sobie ten teren na dwa tygodnie ;D Z jednej strony chujowo bo nic nawet nie zobaczy xD ..a z drugiej strony zajebiscie bo nikt oprócz mojego starego nie może mnie tam teraz przyfilować ;D ja zajmuje ten teren na cały wrzesień i październik i będzie looz wygoda xD /sorry za offtopa ;D

Jeśli nie masz Innej opcji próbuj zlać to jakimiś syfami tyle że jesli mowisz ze króliki wystepują tam masowo to wątpie w to aby miały specjalnie się przejmować tym że śmierdzi podczas ćpania ;)
Uwaga! Użytkownik Łowca nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 2 / 0
idz na ferme czy jak to sie nazywa zwierzat futerkowych uratuj 3 lisy od zaglady i wypusc w tamte rejony to ci odrazu porzadek zrobia.... tylko ze jak ktos zobaczy takie obrzarte lisy to zaraz ci przyjada panowie w bardzo męskich rajtuzach na koniach i ci łąke przeryja :P
  • 121 / 1 / 0
Wczoraj bylem na miejscowie, ale zapmnialem aparatu. Przy nastepnej okazji wezme na pewno.. niestety, zdarzyla sie rzecz straszna - 3 roslinki wpierdoliły te jebane króliki/zajace :'(

Mało tego, od ponad tygodnia pada i jest zimno - roslinki nie wygladaja za ciekawie :scared:

2-3 wygladaja dobrze, ale cholera wie, czy dzisiaj ich cos nie zjadlo. Bylem w sklepie ogrodniczym, kupilem odstraszacz za 5 funtow, ale nie moge go uzyc, bo deszcz pada kurwa jebana mac. Mama z PL wyslala mi juz 2 tygodnie temu odstraszacz i do dzisiaj nie doszedl - wszystko pod gorke kurwa cale zycie ja pierdole...

Wezcie sie pomodlcie ze mna do czegos tam bo ja w nic nie wierze, ale bede sie modlil i mial nadzieje :-(
...i ty zostaniesz indianinem!
  • 121 / 1 / 0
  • 445 / 1 / 0
Wodzu, nie tylko Ty masz problem ze zwierzęciami różnej maści i koloru ;)

Co znalazłem na necie w tej sprawie:
jakiś elektroniczny odstraszać za kosmiczną cene 175zł

rośline odstraszająca?
http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,638,60604889.html
chuj go wie czy to nie jest jakaś ściema

Ewentualnie, jakaś zagroda? Pracochłonna, ale może się sprawdzić
  • 121 / 1 / 0
dupa dupa dupa :'(

Jebane kroliki zostawily tylko 6 krzaków, ale one juz sa zabezpieczone środkiem od mamy z PL na zajace, sarny itp. bo ten tutejszy gówno dał jak widac :'(
  • 121 / 1 / 0
Panie i Panowie oglaszam wszem ze koniec tematu o roslinkach mojej produkcji w UK. Jebane kroliki wpierdolily wszystko...

Ostatnie zdjecia sprzed 2 tygodni chyba:

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

Tego juz nie ma. Oprocz tego jeszcze panna sie na mnie wkurwila, jak juz sie jebie to wszystko. Nie ma konopii, nie ma panny, jeszcze pewnie mnie z pracy wyrzuca na dobitke...

Jeden plus to moja mama i to czego dokonala na moim parapecie:

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]
  • 121 / 1 / 0
ha! zapomnialem pochwalic sie osiagami mojej mamy, niestety nie mam krzaka bo przyjechałem juz po zbiorach, a mama zdjec nie robila. Nie wiem ile tam bylo, nie mam wagi, ale to z jednego krzaka (Top44 albo Orange Bud):

[ external image ]

[ external image ]
  • 164 / 1 / 0
gratuluje mamy :) palicie razem? ja ze swoją jeszcze nie paliłem , ale różnie to w życiu bywa może da się nakłonić
A gdy już byłem duży postanowiłem mury burzyć
Zmienić prawo aby móc sobie zakurzyć
Do walki z wiatrakami ruszyć- tak możesz mówić
Ale miałem granat w ręku i odwagę by go rzucić...
ODPOWIEDZ
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.