ODPOWIEDZ
  • 64 / 1 / 0
Wodzu dawaj foty bo nam tego tu brak!!!
14 roslin - to zajebioza!!! (ja mam 9 w ziemii + 1 w doniczce)
w najgorszym wypadku
z 14 roslinek mniej wiecej polowa to faceci - 14/2 = 7
z 7 krzakow w najgorszym wypadku przezyje polowa (liczmy, ze 3 a nie 3,5)
z 3 krzakow mozna miec palenia ze hej hej - o ile krzaki dobrze wyrosna :)
w najlepszym wypadku
z 14 bedzie 4 facetow a na 10 damulek wyrosnie zdrowych powiedzmy z 8...
8 krzakow to tyle palenia, ze starczyloby prawie na ... caly tydzien :D - zartuje oczywiscie ;) - to taka ilosc, ze juz byscie nie dali rady tego zjarac :P
licze na fotorelacje...
pozdroo
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Łowca »
nie mamy zadnego srodka na króliki, ktorych jest tam od cholery
Przejebane :| Nic oprócz psa czy dubeltówki nie przychodzi mi do głowy :| No chyba że będziecie im co rano fundować szamanie 200m od miejscówek, ale mysle ze te male ćpuny i tak coś wam będą skubać żeby gastro faza była... ja mam przejebane bo miejscóki na ktore dzis wyrzuce czesc plantów spryskałem różnymi syfami zeby mi sarny i jelenie nie chodzily a ojciec (ktory też poluje) mi mowi dzis rano ze dzwonił do łowczego i zajął sobie ten teren na dwa tygodnie ;D Z jednej strony chujowo bo nic nawet nie zobaczy xD ..a z drugiej strony zajebiscie bo nikt oprócz mojego starego nie może mnie tam teraz przyfilować ;D ja zajmuje ten teren na cały wrzesień i październik i będzie looz wygoda xD /sorry za offtopa ;D

Jeśli nie masz Innej opcji próbuj zlać to jakimiś syfami tyle że jesli mowisz ze króliki wystepują tam masowo to wątpie w to aby miały specjalnie się przejmować tym że śmierdzi podczas ćpania ;)
Uwaga! Użytkownik Łowca nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 2 / 0
idz na ferme czy jak to sie nazywa zwierzat futerkowych uratuj 3 lisy od zaglady i wypusc w tamte rejony to ci odrazu porzadek zrobia.... tylko ze jak ktos zobaczy takie obrzarte lisy to zaraz ci przyjada panowie w bardzo męskich rajtuzach na koniach i ci łąke przeryja :P
  • 121 / 1 / 0
Wczoraj bylem na miejscowie, ale zapmnialem aparatu. Przy nastepnej okazji wezme na pewno.. niestety, zdarzyla sie rzecz straszna - 3 roslinki wpierdoliły te jebane króliki/zajace :'(

Mało tego, od ponad tygodnia pada i jest zimno - roslinki nie wygladaja za ciekawie :scared:

2-3 wygladaja dobrze, ale cholera wie, czy dzisiaj ich cos nie zjadlo. Bylem w sklepie ogrodniczym, kupilem odstraszacz za 5 funtow, ale nie moge go uzyc, bo deszcz pada kurwa jebana mac. Mama z PL wyslala mi juz 2 tygodnie temu odstraszacz i do dzisiaj nie doszedl - wszystko pod gorke kurwa cale zycie ja pierdole...

Wezcie sie pomodlcie ze mna do czegos tam bo ja w nic nie wierze, ale bede sie modlil i mial nadzieje :-(
...i ty zostaniesz indianinem!
  • 121 / 1 / 0
  • 445 / 1 / 0
Wodzu, nie tylko Ty masz problem ze zwierzęciami różnej maści i koloru ;)

Co znalazłem na necie w tej sprawie:
jakiś elektroniczny odstraszać za kosmiczną cene 175zł

rośline odstraszająca?
http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,638,60604889.html
chuj go wie czy to nie jest jakaś ściema

Ewentualnie, jakaś zagroda? Pracochłonna, ale może się sprawdzić
  • 121 / 1 / 0
dupa dupa dupa :'(

Jebane kroliki zostawily tylko 6 krzaków, ale one juz sa zabezpieczone środkiem od mamy z PL na zajace, sarny itp. bo ten tutejszy gówno dał jak widac :'(
  • 121 / 1 / 0
Panie i Panowie oglaszam wszem ze koniec tematu o roslinkach mojej produkcji w UK. Jebane kroliki wpierdolily wszystko...

Ostatnie zdjecia sprzed 2 tygodni chyba:

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

Tego juz nie ma. Oprocz tego jeszcze panna sie na mnie wkurwila, jak juz sie jebie to wszystko. Nie ma konopii, nie ma panny, jeszcze pewnie mnie z pracy wyrzuca na dobitke...

Jeden plus to moja mama i to czego dokonala na moim parapecie:

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]
  • 121 / 1 / 0
ha! zapomnialem pochwalic sie osiagami mojej mamy, niestety nie mam krzaka bo przyjechałem juz po zbiorach, a mama zdjec nie robila. Nie wiem ile tam bylo, nie mam wagi, ale to z jednego krzaka (Top44 albo Orange Bud):

[ external image ]

[ external image ]
  • 164 / 1 / 0
gratuluje mamy :) palicie razem? ja ze swoją jeszcze nie paliłem , ale różnie to w życiu bywa może da się nakłonić
A gdy już byłem duży postanowiłem mury burzyć
Zmienić prawo aby móc sobie zakurzyć
Do walki z wiatrakami ruszyć- tak możesz mówić
Ale miałem granat w ręku i odwagę by go rzucić...
ODPOWIEDZ
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.