I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Jeśli chodzi o powrót pamięci do stanu pierwotnego po odstawieniu mj, to raczej nie ma z tym większego problemu, trwa to troszkę i w zależności od organizmu wszystko wraca do normy. Na moje oko 3-4 tygodnie i jesteś jak rybka ;-)
Mistrz:
czy po odstawieniu pamiec wraca?
Lecytyna i magnez są git. Wysiłek fizyczny pomaga oczyścić organizm i zajebiście odmula.
Aha, jeśli lecytyna, to trzeba zażywać tak z 5g na dobę, nie tyle, ile jest podane na ulotce. I przez dłuższy czas, żeby poczuć konkretne efekty. Ja mam zapas lecytyny na pół roku
Mistrz pisze: czy po odstawieniu pamiec wraca?
takie 2 tyg. przerwy są piękne:D
banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
one love
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.