Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
djdx-mysle ze masz pocześci racje-jezeli ktoś zaczyna przygodę z władkiem to raczej taki mix może mieć konsekwencje..w postaci np.zasłabnięcia.natomiast jeżeli ktoś jest w ciągu i juz jakiś czas zasówa na władku to kawa jedna czy dwie po furaniu niemaja wpływu aż tak negatywnego.
mówie z doswiadczenia własnej osoby-ja zawsze dobijałam sie kawa i redbulopodobnymi specyfikami..moze to byla autosugestia ze władek nabierał na mocy ...ale tak robiłam...
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 193 / 8 / 0
wisior pisze:
mysle ze
A ja myśle że nawet ćpać nie umie jak nie potrafi ocenić na ile go stać.
wisior pisze:
niemaja wpływu aż tak negatywnego
Mają wręcz pozytywny.

Kawa pomaga, każdy ścierwiarz to wie i taką nie pogardzi.
Błędne koło.
  • 53 / / 0
Niee... no poprostu smak tego z czymokolwiek do picia to masakra totalna...
Wisior to ładną herbatke ufundowałaś ukochanej, ona nie czuła smaku ? :P
..Jakiś czas temu po wrzuceniu białka poszłam umyć włosy.... zaczełam je suszyć suszarką, ciepło jakie biło na moją głowe tak mnie wyklepało w działaniu ,że aż się na podłodze znalazłam ;p
Uwaga! Użytkownik szklany_cukierek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 6 / 0
Feta to zjabiste gówno po co jeszcze je doprawiać... :nuts:
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 193 / 8 / 0
[quote="Fasolka"]
feta to zjabiste gówno po co jeszcze je doprawiać... ]
To po co ją wogóle brać?
A po co sie wali następną kreske?
Kurwa, jakie beznadziejne pytanie.
Błędne koło.
  • 381 / 6 / 0
A po co bierzesz? Dla zajebistej fazy? jakby chuj wie co po tej fecie bylo... Z czystej glupoty! feta nic ciekawego do zycia nie wnosi tylko ryje beret i nic po za tym. A potem wydaje Ci sie ze wlasna matka Cie sledzi. wiec jest sens w dopalaniu fety?
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

• 193 / 8 / 0
Nie gadamy o tym po co sie bierze fete, czy jest sens, mówimy o jebanej kawie.
Nigdy nie brałaś ścierwa? To co tu robisz?
A jeśli brałaś to po co pierdolisz morały?
Błędne koło.
  • 381 / 6 / 0
Brałam, owszem i bardzo tego żałuję, bo teraz mam rozjebaną pikawe i całkiem niedawno moja psycha wróciła do jako takiej normy. Przepraszam, że mam własne zdanie i uważam że doprawianie fety to kiepski pomysł.

Peace!

• 161 / 5 / 0
Fasolkaaa pisze:
...bo teraz mam rozjebaną pikawe..
Możesz cos napisac o tym więcej? (jakią diagnozę wystawił lekarz, jakie leki przymujesz itp...)

Pozdrawiam
  • 381 / 6 / 0
Wiesz u lekarza nie byłam bo ich nienawidzę to po pierwsze. po drugie objawy mam takie, że czasami jak mnie zakłuje pikawa to się nie mogę ruszyć, poza tym kilka razy dziennie kłuje mnie tak słabiej jednak mimo wszytsko nie jest to przyjemne(znacznie utrudnia życie). Poza tym cholernie szybko się meczę, wejście na 4 piętro to czasami problem a pikawka niekiedy zapieprza z zawrotną prędkością. Raz nawet kiedyś byłam na EKG (matka mnie zaciągnęła ale to z innego powodu) i lekarz powiedział, że widać że byłam zdenerwowana bo moje serce nie biło miarowo (nie wiem co ma do tego zdenerwowanie - nie pytałam). Tak sama z siebie wpierdzielam czasami Aspirynę i magnez, które poprawiają pracę serca ale nie czuję drastycznie zauważalnej poprawy. Przed przygodą z fetą nie miałam takich problemów. staram się dbać o siebie ale coś czuję że serce już nigdy nie wróci do normy. A problemy z psychika po fecie to już zupełnie inna bajka.

Peace!

ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.