Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
mówie z doswiadczenia własnej osoby-ja zawsze dobijałam sie kawa i redbulopodobnymi specyfikami..moze to byla autosugestia ze władek nabierał na mocy ...ale tak robiłam...
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
wisior pisze: mysle ze
wisior pisze: niemaja wpływu aż tak negatywnego
Kawa pomaga, każdy ścierwiarz to wie i taką nie pogardzi.
Wisior to ładną herbatke ufundowałaś ukochanej, ona nie czuła smaku ? :P
..Jakiś czas temu po wrzuceniu białka poszłam umyć włosy.... zaczełam je suszyć suszarką, ciepło jakie biło na moją głowe tak mnie wyklepało w działaniu ,że aż się na podłodze znalazłam ;p
Alexander Shulgin, PiHKAL
feta to zjabiste gówno po co jeszcze je doprawiać... ]
To po co ją wogóle brać?
A po co sie wali następną kreske?
Kurwa, jakie beznadziejne pytanie.
Nigdy nie brałaś ścierwa? To co tu robisz?
A jeśli brałaś to po co pierdolisz morały?
Peace!
Fasolkaaa pisze: ...bo teraz mam rozjebaną pikawe..
Pozdrawiam
Peace!
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.