najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 1736 / 18 / 0
w Holandii jest tak, że te same odmiany z różnych cofików, mogą się od siebie sporo różnić, dlatego jeżeli wrzucacie nazwę jakiejś odmiany, postarajcie się określić w miarę możliwości, miasto, oraz nazwę cofika, albo producenta nasion
w życiu jest tak, że odmiany mogą się od siebie różnić.
różnice mogą wynikać z:
-różnych warunków uprawy
-genów (nie ma odmiany która byłaby w 100% regularna, rośliny różnią się od siebie na szczęście troche mniej niż brat od siostry u homo sapiens)
-mogą pochodzić od różnych breederów. u jednetgo breedera WW może być zupełnie czymś innym niż u drugiego
-daty ścięcia (ta sama roślina ścięta 2 tygodnie wcześniej będzie wyglądała, pachniała i czesała inaczej niz ta sama 2 tygodnie później)
-przechowywaniem

To wszystko wpływa na wygląd, smak, zapach, moc i high

Dlatego uważam TEN WĄTEK ZA BEZSENSOWNY
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 96 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Massta »
Mr.LaTacha pisze:
tzn: moze to byc jakas purura, moze to byc jakas sativa ale NIE JEST TO PURPLE HAZE (ten ktory byl kiedys, ten legendardny)
nie znam sie na tyle zeby powiedziec czy to jest purple czy nie, dostalem taka informacje od kolesia od ktorego dostaje. Sciaga to z new yorku. I wcale nie jest purple! mam zdjecia. moze jakis inny haze?! ma charakterystyczny zapach gdy sie go pali. Jak by skarpety... piekna won!
  • 212 / / 0

w życiu jest tak, że odmiany mogą się od siebie różnić.
różnice mogą wynikać z:
-różnych warunków uprawy
-genów (nie ma odmiany która byłaby w 100% regularna, rośliny różnią się od siebie na szczęście troche mniej niż brat od siostry u homo sapiens)
-mogą pochodzić od różnych breederów. u jednetgo breedera WW może być zupełnie czymś innym niż u drugiego
-daty ścięcia (ta sama roślina ścięta 2 tygodnie wcześniej będzie wyglądała, pachniała i czesała inaczej niz ta sama 2 tygodnie później)
-przechowywaniem
To wszystko wpływa na wygląd, smak, zapach, moc i high

Dlatego uważam TEN WĄTEK ZA BEZSENSOWNY
wiadomo, że mogą się różnić, nawet z tej samej rośliny, moc ze szczytu roślinki oraz z dolnych parti będzie różna,
jednak myślę, że jeżeli dany cofik zaopatruje się głównie w odmianę od tego samego breeder'a. np. Jeżeli ich WW pochodzi z dutch passion, to następnego "rzutu" nie biorą z nasionek np. sesni seeds

a topic raczej taki z przymrużeniem oka, aby sobie popisać ^_^
Uwaga! Użytkownik mr_obscene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 96 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Massta »
White Widow - Mocne i choc inni tylko chwala, ja po tym troszke sie zamulam. Choc wystarczy naprawde mala ilosc to ja wole cos bardziej "euforytycznego".

AK-47 - Bardzo mi sie podobalo! dostajesz magicznego kopa i mozesz chodzic po dworze gadac i robic wszystko przez jakies 2 h. Malo gryzie w gardlo, zaczyna grysc dopiero w pluca - to mi sie podoba!

Citrus Haze ( sorry jak sie pomylilem, cos z tym zwiazane ) - bardzo przyjemny smak i fajna faza, zapach dymu po wypuszczeniu, zadziwiajacy ( tak zwane skarpety ). Rozladowuje akumulatory, ale milo milo.

P.S : jak ktos bedzie chcial wiecej informacji o jakiejs odmianie o ktorej napisalem to pisac. Znam tylko skutki palenia, wyglad po wysuszeniu. Kupuje to wszystko od dilla <_<
  • 920 / 163 / 0
widze znowu temat stoi:)
powracam po nowych testach:
-durban poison to jest wyjebista sativka, swietna energetyczna bomba, caly czas czujesz ze nie ma rzeczy niemozliwych. mozna sie przepalic wtedy jest psychodelicznie, nieogarniecie wszystko dzeiej sie tak szybko ze nie weisz o co chodzi.
-power plant mocne upierdalajace ziolko ciezko sie chodzi po nim
-silver haze swietny high da sie na nim podzialac
-blubleberry czy jakos tak niszczyciel kanapowy
-jack herrer ozywcze dodajace energii pozytywne bardzo
-new neviles haze super energetyczna sativka
-thai takie slabiutkie (jak sie duzo pali) jak ktos pali malo to calkiem mile
-nyc diesel kozak naprawde polecam high niesamowity nie do opisania
-hasz z maroka brazowy, zbity smaszny i trykajacy:)
-hasz afgan kolor czarny jednak najtanszy w kofiku tez klepioncy w smaku clakiem git
-cherry berry mila owocowa odmianka
-downhill special cross chlopka z koffiku bardzo puszysta wygladala troche jak mech ale bardzo przyjemna trykajaca super do relaxu
-skunk poprostu w ten sposob opisana odmianka 13 dzid w worku ciezki dym, soczyste palenie po jednej lufce mozna opalac ;-)
-jakis purple mialem stycznosc z paroma fioletami i musze powiedziec ze niewazne jaka odmianka tryka bardzo konkretnie i ten body buzz :heart:
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
[quote="smoke elite"]
widze znowu temat stoi]
No bo Latacza zjebał.
A TY SE paliłeś to wszystko czy z hasła reklamowe przepisałeś?
I'm broken.
  • 907 / 8 / 0
kiurde, ale żeś mi smaka narobił :o)
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 920 / 163 / 0
oczywiscie ze przepisalem %-D nie no bylem w NL, out sie udał to sie troche poprobowalo. palilem wiecej ale troche pozapominalem tak to jest jak sie glodnych gandzi polakow wpuszcza do nl na 3 dni i musza sprobowac jak najwiecej. nie pamietam sporo haszyszy ktore palilismy ale czesc kochy jedlismy dla smaku. przetestowano tez spacecakes :-D zjadlem 3 i chyba dzialaja wiadomo ze te sprzedawane w kofikach to takie bardziej dla picu dlatego zjadlem wiecej. do tego w huj batów i sie lata. mało pamietam głownie z drugiego dnia :-)
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 488 / 7 / 0
Co to może być za rodzaj? Kolor brudnej zieleni, trochę jasna. Zapach bardzo intensywny, trochę jak migdały, trochę słodko, trochę jak pieprz. Przesiąka wszystko. A moc... po jednym wiaderku z czyściocha jestem tak urobiony, że prócz błękitnego nieba nic mi nie potrzeba :) Wcześniej się z takim czymś nie spotykałem. Studiowałem charakterystyki różnych odmian ale nie wiem...
Trzeźwość to jeden z alternatywnych stanów świadomości.
  • 460 / 5 / 0
I niestety raczej się nie dowiesz. Kolor, zapach i po części high zależą nie tylko od odmiany ale też od czasu żniw, przesuszenia i curing'u. Skoro jedno wiadro zamiotło tak okrutnie :) , to pewnie jakaś indica.
Trans-atlan-cycki!

Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.