Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KrOwA »
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze:
Wódka po której nie ma kaca, środki na potencję, cudowny eliksir przeciw łysieniu, tajemny preparat odchudzający, gwóźdź z krzyża pańskiego......... tylko u mnie ludziska, tylko u mnie.
a cos na tradzik albo eliksir mlodosci:-D
zbyt pozytywna dlatego zakazana..........

I like the government and the police but most off all i like cannabis

jestem jak marihuana - uśmiejesz się ze mną do łez ...
jestem jak LSD - życie ze mną nabiera barw i kształtów ...
jestem jak SPEED - nie dam Ci zasnąć do rana ...
jestem jak morfina - szybkim środkiem znieczulającym ...
jestem jak CRAK - ze mną przeżyjesz prawdziwą euforię ...
  • 494 / 27 / 0
Oczywiście na trądzik też. To NOWOCZESNY PREPARAT działający KOMPLEKSOWO.
Pełna SATYSFAKCJA albo ZWROT PIENIĘDZY GWARANTOWANY.
  • 350 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Flashback »
Ja jeżeli zdarzy sie kac po alko czy po czymś innym (a zdarza sie ok 2 razy w tygodniu) to wyciągam sobie z szafki Ziółko spalam 1 lufę i mogę normalnie funkcjonować :-D Nie wiem jak innym ale mi to baaardzo pomaga . A tak na marginesie to jeżeli nie mam przy sobie swojej ukochanej Mary-Jane :'( to od razu biore NO-SPE aby mnie bebech nie napiepszał no i oczywiscie dzownie do qmpla po ZIELONE ;-) .
POZDRO!
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 3 / 0
Mały kac taki gdy jeszcze troszeczkę brakowało do urwania się filmu jest całkiem pozytywny, szczególnie po piwach :-) Lubię wypić z 1-4 mocnych piwek bo to i wieczorem i rano fajniej się człowiek czuje. Może nie ma tej jasności i ostrości umysłu ale to też jest czasem fajne. W większych ilościach pojawiają się negatywne efekty, ale i tak ujdzie. Najgorzej jak się urwie film to wtedy wiadomo, że się człowiek męczy rano i pół dnia :-/

Dla mnie najlepiej jest nie wypić za dużo. Dobrym sposobem jest też szamanie DXM odpowiednio przed piciem bo można się małą ilością napierdolić %-D Masz DXMową fazę i oszczędzasz kasę na alkoholu bo mniej wypijesz (no chyba, że zrzuta na wódkę to odpada) a rano kac całkiem pozytywny (no ale mi się kac wogóle podoba więc może komuś kac z Alko i DXM nie podpasi...)

Najgorszym co można tylko dla mnie zrobić to wypić kawę albo herbatę na kaca bo zmienia się z przyjemnego na nieprzyjemny masakryczny stan zmuły :scared: Jak się następnym razem mocno upierdzielę to rano spróbuję tussi zapodać i zobaczymy co się stanie :-)

Co do tematu to ja tam wolę wódkę z kacem, przynajmniej czuć, że się imprezowało %-D A na kaca można zawsze zapodać klina %-D
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 116 / / 0
Nieprzeczytany post autor: buczu »
Najlepszym sposobem na kaca jest nie pić :D A poważnie mówiąc, to dla mnie najlepszym sposobem na kaca jest intensywny wysiłek fizyczny rano + prysznic.

No i po dobrze rozrobionym DOBRYM spirytusie (przypalanka!) kac nie męczy aż tak mocno.
Uwaga! Użytkownik buczu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KrOwA »
dobry kac nie jest zly tylko trzeba go polubic.............
zbyt pozytywna dlatego zakazana..........

I like the government and the police but most off all i like cannabis

jestem jak marihuana - uśmiejesz się ze mną do łez ...
jestem jak LSD - życie ze mną nabiera barw i kształtów ...
jestem jak SPEED - nie dam Ci zasnąć do rana ...
jestem jak morfina - szybkim środkiem znieczulającym ...
jestem jak CRAK - ze mną przeżyjesz prawdziwą euforię ...
  • 116 / / 0
Nieprzeczytany post autor: buczu »
Fakt, przy dobrym nastawieniu można z kaca czerpać pewną masochistyczną przyjemność %-D
Uwaga! Użytkownik buczu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 134 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lechu91 »
asdfasdf
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2009 przez lechu91, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 884 / 31 / 0
lechu91 pisze:
Ja nie mam kaca. Nawet po ilościach typu 1l taniej wódy za 16zł mieszanej z piwem na drugi dzień nie mam nic. Tak samo też nigdy nie puściłem hafta po chlaniu
Łał. To sprzedają ci już alkohol?
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 134 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lechu91 »
sadfadsf
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2009 przez lechu91, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.