Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
roman pisze: mlody, ale jestes zajebisty twoi koledzy pija wywary z 400, ty jadles 160 i probowales bielunia. ale jestes hardcorowy, normalnie chcialbym byc taki cool elo ziom jak ty.zajebisty z ciebie cpun,pewnie najlepszy w okolicy.
od dzisiaj jestem twoim FANEM!!! :-/
he he
A co do dawkowania:
50 sztuk surowych na pierwszy raz prosto z laki zjadlem ja i kumpel moj he he Moim zdaniem wyjeba na maksa.Powtarzalismy to przez 4 lata a dzisiaj na spontanie zjedlismy po 30 suszonych(ktore ponoc mniej kopia) a tu chlas niespodzianka drzewa purpurowe bo jedlismy w lesie.Akcja nie wiem czy nie lepsza niz 50 surowych prosto z laki.I tu jest pies pogrzebany.Myslalem ze duza wiem a tu sie okazuje ze wiem niewiele.JEDNO WIEM BYLO PIEKNIE! SAmi wiecie ze nie da rady tego opisac.POZDRO!
http://www.chatzy.com/786018508622
ps. po 55 jest na granicy zla :D ale i tak zajebiscie
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Kurwik pisze: Kurwa, z zacznie ktoś czytać jaki jest pierwszy post. ChÓj takiego początkującego grzybiarza obchodzi ile ma sztuk zjeść jeśli nie wie jak duży grzyb to sztuka, a jaki grzyb policzyć za dwie albo za pół. czytać o czym jest temat radzę.
Mi sie wydaje ze nalezaloby zwazyc 30swiezych grzybkow, srednica paznokiec srodkowy dla rownowagi miedzy kcikiem, a malym palcem. Jesli faza jest ukryta w parasolce, kapslu czy jak to sie nazywa to zwazyc tylko to. Uwazam to za optymalna dawke, albo ja jestem mienka faja tylko.
Nigdy nie wjebalem 50grzyba. Raz 30 i zemdlalem jak bralem za 1.razem ale mialem wizje wyjscia z ciala i przeniesienia sie na koncert ostrego, bo akurat to gralo w glosnikach :-)
W tym sezonie po okolo 20 bylo fajnie, ze jeszce moglem na melanz isc i lekko popic.
Jeśli bym chciał mieć halucynacje po samych grzybach to musiał bym zjeść min.50 sztuk.
Jeśli czujesz że fazka po grzybach ci zchodzi,to wystarczy zajarać ziółko i zabawa trwa dalej(po warunkiem że nic nie jadłeś)-Sprawdzone wielokrotnie.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
To ludzie stworzyli sobie boga.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.