uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 110 / / 0
Nieprzeczytany post autor: LIKEGROW »
NEXT
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
LIKEGROW
  • 110 / / 0
;););)
LIKEGROW
  • 110 / / 0
SIE ZMECZYŁEM JUZ;) HEHE
LIKEGROW
  • 110 / / 0
:)
LIKEGROW
  • 110 / / 0
FIM :)
LIKEGROW
  • 110 / / 0
I NARAESZCIE DOTARLISMY DO KONCA:) FAJNA ZIELONA FOTKA Z WYRWANYM MENIOREM , NAJPRAWDOPODOBNIEJ SADPxS#1 ALE NIE JESTEM PEWIEN . POZDROOOOO MIŁEGO OGLADANIA :);)
LIKEGROW
  • 70 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kayaman »
elo likegrow mam pytanie , ile te rośliny mają ?? naprzykład ta ostatnia fotka , bo to chyba nie są rośliny z tego roku PEACE
  • 110 / / 0
ema @kayaman inaczej byc nie moze bo to moj pierwszy outdoor :) zreszta na ost fotce pisze 2006 na koszulce;) , co do ost foty to wyrwany menior ktorego trzymam w reku( moze myslałes ze ta roslina siedzi w ziemi i jest rowna ze mna:) hehe ) ale rosliny i tak sa duze i grube :) jestem zadowolony jak narazie:) w pierwszym moim poscie masz daty kiedy wysadzane itp pozdro!!!
LIKEGROW
  • 70 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kayaman »
Likegrow to napisz mi co stosowałeś i w jakich ilościach , bo nie wierze ze one ci naturalnie wyrosły .tez bym to zastosował do moich karzełków PEACE
  • 110 / / 0
nic specjalnego:) dołki po 10 L ziemi bez przekopywania,ziema na miejscowkach dobra(korzenie napewno duzo przerosną dołki) nawóz to substral 2in1 (podlewałem do tej pory chyba z 3 razy) polecany przez innych growerów, dawki to duzo wieksze niz polecane, w opakowaniu jest miarka wiec dawałem po jednej pełnej miarce na 2 L wody, do tego mysle ze miejscówki w miare mam dobre:) ale szczerze mowiac to ja wyznaje regułe idz na spota kiedy musisz(kiedy przez tydzien jest mega słonce) jesli nie trzeba to i miesiac nie chodze i roslinki rosną lepiej, to nie są juz niemowlaczki musza sobie radzic, tu masz foto nawozu pozdro!!!
LIKEGROW
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.