uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 97 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Merida »
Kurde dzieki chlopaki dzieki co ja bym bez was zrobił. Nie zamykajcie tego watku jeszcze moce cos sie jeszcze wydarzy
Jebać kaczyńskich, ziobra i PIS
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
Mi się otworzyły po włączeniu światła. A póki nie miałem światła to wyciągnęły się troszke nie otwierając nawet.
  • 97 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Merida »
kiedy rosliny pokazuja swoją plec w ktorym miesiącu ? I kiedy zasosowac metode Fim ile pieterek lisci ma byc ?
Jebać kaczyńskich, ziobra i PIS
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: turlak »
kiedy rosliny pokazuja swoją plec w ktorym miesiącu ?
konopie to rosliny dnia krotkiego - kwitna gdy dzien staje sie coraz krotszy. dlatego indoor daje sie 12/12 na flo. na dworze preflowerow mozesz sie spodziewac po przesileniu letnim 22 czerwca bo pozniej dzien staje sie coraz krotszy.
ogolnie to plec powinienes moc rozpoznac w lipcu na pewno
I kiedy zasosowac metode Fim ile pieterek lisci ma byc ?
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=10692
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.