najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 114 / / 0
heh, ale skød pewnosc ze to hxs1?
Uwaga! Użytkownik Benedykt de Spinoza nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 375 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: obin »
kupione na fr.pl wiec chyba walek nie wchodzi w gre?
Uwaga! Użytkownik obin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
na outdoorze różnie bywa...

W przypadku nirvany zalezy też od rocznika/serii pestek z moich obserwacji to wynika.
Niby to samo, ale jednak troche inaczej.
W tym roku miałem AK48 prosto z nirvany (i nie z polski tylko z zagranicy) w oryginalnej paczce i wyrósł z tego jeden wielki shit - w porównaniu do tego co ludzią wyrastało to mi na bank to samo nie wyrosło...
Top44 też ludzią dochodziło elegancko, a mi się ta odmiana trafiła w jakiejś dziwnej serii chyba bo delikatnie mówiąc były problemy z dojściem w tym roku lekkie, a ludzie pisali że dochodzi bez problemów.

Dodatkowo też można dodać że jesień w tym roku była wybitnie hujowa tak jak i lato, mieszkam w innym rejonie polski itd itp. Ale nawet jeśli to nie spodziewałem się aż takiej różnicy...

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 05 listopada 2007 przez Mr.LaTacha, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
nirwana ma jeden wielki MIX. Nieraz na 4 roślinki każda wygląda inaczej i ma różne czasy kwitnienia %-D
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 114 / / 0
heh, zielen i fiolet oto dwie odmiany ktore znam heh
Uwaga! Użytkownik Benedykt de Spinoza nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
monki pisze:

nirwana ma jeden wielki MIX. Nieraz na 4 roślinki każda wygląda inaczej i ma różne czasy kwitnienia %-D
Wszyscy pierdolimy Nirvane prosto w dupe!

ale czasami trafiają się perełki, które warto rozmnażać tak jak np SkunkxHaze który dochodzi na outdoorze w polsce hehehehe :)

PS: Skunk nie dochodzi, Haze też a ich krzyżówka tak ;P i jeszcze dojrzałe pestki idzie zebrać - ot, cała nirvana...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
niewątpliwie zdarzają się perełki. Ich nasionka właściewie nie są złej jakości, tylko nigdy nie wiadomo co nam wyrośnie %-D Niektóre odmiany wydają się być stabilne np AK48 czy papaya, ale za to np white rino niezupełnie :-/ Stawiam iż zależy to niestety od przypadku
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 375 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: obin »
co mozesz powiedziec o whie rhino od nirvany?
Uwaga! Użytkownik obin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / / 0
zaloz nowy watek ale nosorozec jes odmiana zielona
hxs1 z nirwany moglby byc fioletowy?
  • 122 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pryk-u »
ja mialem w tym roku te hxs i powiem ze tez lipa , cos juz zaczynaly kwitnac ale to byl poczatek taka namiastka topkow i akurat pierwsze przymrozki wtedy sie pojawily , tak ze trzeba bylo pozbierac, i niemily zapah mialy ale nawet nie gryzly i trzeba bylo zjarac tego w pizdu zeby cos koplo a jak juz koplo to bania pul godziny. hcialbym moc ocenic w pelni dojrzala ta odmianke. pzdr
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.