W przypadku nirvany zalezy też od rocznika/serii pestek z moich obserwacji to wynika.
Niby to samo, ale jednak troche inaczej.
W tym roku miałem AK48 prosto z nirvany (i nie z polski tylko z zagranicy) w oryginalnej paczce i wyrósł z tego jeden wielki shit - w porównaniu do tego co ludzią wyrastało to mi na bank to samo nie wyrosło...
Top44 też ludzią dochodziło elegancko, a mi się ta odmiana trafiła w jakiejś dziwnej serii chyba bo delikatnie mówiąc były problemy z dojściem w tym roku lekkie, a ludzie pisali że dochodzi bez problemów.
Dodatkowo też można dodać że jesień w tym roku była wybitnie hujowa tak jak i lato, mieszkam w innym rejonie polski itd itp. Ale nawet jeśli to nie spodziewałem się aż takiej różnicy...
Pozdrawiam
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
monki pisze:
nirwana ma jeden wielki MIX. Nieraz na 4 roślinki każda wygląda inaczej i ma różne czasy kwitnienia![]()
ale czasami trafiają się perełki, które warto rozmnażać tak jak np SkunkxHaze który dochodzi na outdoorze w polsce hehehehe :)
PS: Skunk nie dochodzi, Haze też a ich krzyżówka tak ;P i jeszcze dojrzałe pestki idzie zebrać - ot, cała nirvana...
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
hxs1 z nirwany moglby byc fioletowy?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.