Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Czy moja "historia" dała wam dużo do myslenia?
Tak
53
18%
Nie
52
18%
Wyjebane mam
185
64%

Liczba głosów: 290

ODPOWIEDZ
  • 91 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Anatol »
Ćpałem marię, potem była apteka, chemia i natura. Eksperymentowałem na wszystkim. Zobaczyłem Boga i zbliżyłem się do prawdy. Zjebałem psychikę i zdrowie. Wystarczy mi... odstawiam większość i ograniczam.

Proste.
"Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji"
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aaddaa »
Witam
Czy byłby to dla Was afront pisanie ile macie lat?
aha i jeszcze ciekawi mnie czy słyszeliście tekst "bodek i narkotyki"a jezeli tak to co Wy na to. Moge dostarczyc jeżeli ktos sobie życzy, tylko jak mi duży komp zacznie działać (moze za tydz).
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2006 przez aaddaa, łącznie zmieniany 1 raz.
:)
  • 91 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Anatol »
Niektórzy mieliby coś przeciwko, ewentualnie oszukiwaliby, bo dużo tu "małolatów" <nie obrażając nikogo>.
Załóż osobny wątek pt. "Ile macie lat" i zobacz reakcję.
"Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji"
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
  • 213 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: syncro »
aaddaa pisze:
czy słyszeliście tekst "bodek i narkotyki"
Ba, było, gruby wątek jest o tym, starczy poszukać. Kumpel kiedyś powiedział na temat tej mp3: "Równie dobrze mogłbym powiedziec >tata kupił auto, wsiedlismy do niego wszyscy, jechalismy, nie pamietam co sie stało, ale mama się już nie obudziła<". Mam takie samo zdanie.
Uwaga! Użytkownik syncro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
aha i jeszcze ciekawi mnie czy słyszeliście tekst "bodek i narkotyki"a jezeli tak to co Wy na to
o bodku jest juz chyab pare wątków, wszyscy sie tam juz wypowiedzieli i niema sensu znowu prowokować dyskusji bo wiekszosc ludzi ktorzy maja do czynienia z dragami albo słuchajac go sie wkurwiaja albo sie z niego śmieją... Pozatym ogólnie dyskusje kończyły sie na tym ze niektóre jego teksty były cytowane i komentowane...
Bo "logika nie jest jego konikiem" :D
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aaddaa »
ok ok
poszukam sobie i juz nie męcze tematu Bodka
mimo to o swoim wieku moglibyście coś nadmienic :)
:)
  • 179 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: RysiuRonson »
[quote="aaddaa"]
ok ok
poszukam sobie i juz nie męcze tematu Bodka
mimo to o swoim wieku moglibyście coś nadmienic ]

a czy ten topic nosi nazwe "ile masz lat cpunie?"
use brain....
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 763 / 6 / 0
aaddaa pisze:
Moge dostarczyc jeżeli ktos sobie życzy
dostarczyć, tylko co? materiały pomocnicze ]
[/quote]
jest wątek "w jakim wieku próbowaliście czegoś nowego" http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=10217 zdaje się być ździebko adekwatniejszy. choć najlepszy byłby pani własny wątek o tym...
Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2006 przez GrupaOlewającaWładzę, łącznie zmieniany 1 raz.
"Prawda jest daleko bardziej potężna niż jakakolwiek broń masowej zagłady" Mahatma Gandhi
  • 382 / 8 / 0
Bodek jest powszechnie znany, a swoją drogą wątek "młodego małżeństwa z Łodzi", które rzekomo na kwasie upiekło dziecko w piekarniku... Przeglądałam sobie ostatnio serwis poświęcony urban legends, Snopes.com. I co się okazuje? Historia z dzieckiem w piekarniku to mit z dłuuuugą brodą. Tylko w amerykańskiej wersji występuje babysitterka i to ona piecze dziecko jako indyka.
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
bodek to kiep
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.