Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
po 1.5h nic a nic nie poczulem, wiec wrzucilem kolejny 1.4 i cos zaczęło mierzic po 40 minutach jak kładłem się w łóżku widziałem orszak pogrzebowy ktory wynosi mnie w trumnie. Nie wiem dlaczego NBOMY maja u mnie taki opozniony zapłon
theSMOKEN pisze:Jest tu ktoś kto jadł dużo i dosyc czesto ( co 2 tyg okolo) ten NBOMe i moze powiedzieć coś o negatywnych skutkach tego?
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Jeżeli chodzi o bezpieczeństwo, to subiektywnie uważam, że C jest najlżejszy pod każdym względem, później będzie I, E, D, a następnie B. Reszty nie próbowałem.
Regularnie brałem tylko C i B mieszając z MXE i DXM. B powodował u mnie o wiele więsze zmęćzenie tym wszystkim pod względem fizycznym. Nie wiem, czy brałeś 2C-P, ale właśnie częste branie 2C-P w dawkach 14mg to tak jak B-NBOMe w dawkach ~2mg.
C-NBOMe był lekki, dlatego też pozwalałem sobie na częstsze zażywanie - i najgorzej na tym nie wyszłem. Aczkolwiek jak powiedziałem - najbardziej cierpi serce i ogólnie cały system krążenia.
+ Dokładnie tak jak mówi JestemSoba. Branie w "ciagach" psychodelików powoduje trwałą tolerancje - poczytaj sobie o takich przypadkach na [H].
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.