Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
po 1.5h nic a nic nie poczulem, wiec wrzucilem kolejny 1.4 i cos zaczęło mierzic po 40 minutach jak kładłem się w łóżku widziałem orszak pogrzebowy ktory wynosi mnie w trumnie. Nie wiem dlaczego NBOMY maja u mnie taki opozniony zapłon
theSMOKEN pisze:Jest tu ktoś kto jadł dużo i dosyc czesto ( co 2 tyg okolo) ten NBOMe i moze powiedzieć coś o negatywnych skutkach tego?
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Jeżeli chodzi o bezpieczeństwo, to subiektywnie uważam, że C jest najlżejszy pod każdym względem, później będzie I, E, D, a następnie B. Reszty nie próbowałem.
Regularnie brałem tylko C i B mieszając z MXE i DXM. B powodował u mnie o wiele więsze zmęćzenie tym wszystkim pod względem fizycznym. Nie wiem, czy brałeś 2C-P, ale właśnie częste branie 2C-P w dawkach 14mg to tak jak B-NBOMe w dawkach ~2mg.
C-NBOMe był lekki, dlatego też pozwalałem sobie na częstsze zażywanie - i najgorzej na tym nie wyszłem. Aczkolwiek jak powiedziałem - najbardziej cierpi serce i ogólnie cały system krążenia.
+ Dokładnie tak jak mówi JestemSoba. Branie w "ciagach" psychodelików powoduje trwałą tolerancje - poczytaj sobie o takich przypadkach na [H].
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.