22 października 2025tajemniczy25 pisze: Ja ostatnio brałem pierwszy raz meth w dawkach 30-50mg i tak jak nep w takich dawkach daje dopaminę tak ta meth o wiele słabiej.Czy meth tak ma działać a odczucia dopaminy są inne niż przy nepie który dużą ilość uwalnia ale w znacznie krótszym czasie?Czy może po prostu słabo aktywny temat?Była w formie kryształu,nie czułem zapachu jego ale po rozkruszeniu nagle czuć intensywny,taki nieprzyjemny i ostry chemiczny zapach?Przy sniff też było czuć powiew tego zapachu w gardle.Dorzutki nie podbijały wgl znacząco dopaminowego rushu ale skutki uboczne fizyczne już windowały ku górze i organizm mówił nie chce więcej.
Ogólnie tyle się naczytałem o meth że mózg zalewa dopamina i po tych 50mg spodziewałem się jakiegoś efektu wow a po prostu było tak jakoś nijak,może słabo aktywna?Vendor zapewnia że jest na efedynie i widzę że pożywne opinie wleciały w jego temacie.Dobrej jakości amph robi na mnie większe wrażenie jak ta meta.Brało też dwóch znajomych i stwierdziło że to jakiś badziew,że coś czuć ale bez szału.Nie biorę często stymulantów,zdarza się 1-2 razy w miesiącu i zazwyczaj jest to amfetamina.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.