Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 109 / 20 / 0
Tak tu się chwaliłem, że się nie wpierdolę, ale opio pokazało i mi pazur. Skręta na razie żadnego nie miałem, ale zapasik poszedł znacznie szybciej niż planowałem. Ogólnie to szatański wynalazek te opioidy są. Kuszą, bo to taka subtelna, wręcz delikatna faza. Wesoło, wszystko można robić, jedzonko smakuje, ale bardzo łatwo stracić kontrolę. Zapas skończony w zeszły piątek i na razie nie mam zamiaru uzupełniać. Jedno co dobre, że nie znam żadnego dilasa co mógłby mi na szybko pomóc. Trzeba zamawiać z neta a to jak wiadomo nie jest na "teraz". Pozdrawiam serdecznie i życzę wytrwałości tym co potrafili wyjść z ciągu, a tym co nigdy nie próbowali opio, życzę żeby tego nie zmieniali :)
:liść:Wchodź na dach, łap promienie słońca, z tej perspektywy inaczej ziemia wygląda... :liść:
  • 781 / 46 / 0
Oficjalnie od jutra schodzę z Tramalu i kodeiny. Sezon lipiec i sierpień wybrałem na te dni tylko aptekę. Dawki jakie brałem to około 1-2g Tramalu przez 3 lata albo więcej i 150mg-300mg kody.
  • 586 / 124 / 0
No i dostałem na terapi substytucyjnej'
-bupre 0,2mg
-lorazepam 1mg
-memantyna 20mg

Widzę spore nadzieje na ogarnięcie życia.
  • 361 / 38 / 0
Ile czasu może trwać chroniczne zmęczenie i brak motywacji po stosowaniu tramadolu/kodeiny w niskich dawkach ?
  • 17 / 1 / 0
29 maja 2023blokowiska666 pisze:
Hej, mam pytanie nt. łączenia oxy z bupronerfiną, załóżmy 20mg oxy i 2mg bupry donosowo, czy taki mix ma sens, czego się spodziewać? Głównie chcę wiedzięc czy bupra nie będzie zbijać działania oxy czy coś? wszelkie informacje mile widziane, pozdrawiam misiaczki ^_^
Nie wiem czy ktos odpowiedzial, ale dostaniesz skreta bo bupra wypcha z receptorow oxy, taki charakter działania.
  • 2812 / 365 / 0
@opioswirek niby bupra wypycha . Ok ale gdy byłem na petydynie I.V ( 4x dziennie ) i czasami nie chciałem robić 5x petydyny robiłem Bunorfin z tab do podania I.V wejście o dziwo ciekawe i skręta nie łapałem . A doustnie żadnego w tamtym okresie opio nie brałem tylko I.V

@techniczny długo byłeś wje*bany ? I w co ? Bunondol niska dawka choć nie znam Twojej historii
  • 1974 / 524 / 0
06 sierpnia 2023opioswirek pisze:
29 maja 2023blokowiska666 pisze:
Hej, mam pytanie nt. łączenia oxy z bupronerfiną, załóżmy 20mg oxy i 2mg bupry donosowo, czy taki mix ma sens, czego się spodziewać? Głównie chcę wiedzięc czy bupra nie będzie zbijać działania oxy czy coś? wszelkie informacje mile widziane, pozdrawiam misiaczki ^_^
Nie wiem czy ktos odpowiedzial, ale dostaniesz skreta bo bupra wypcha z receptorow oxy, taki charakter działania.
Nie dostałem skręta bo nie biorę opio w ciągach dłuższych niż np. 3 dni, po prostu oxy w dawce 80mg nie poczułem a jak pierwszy raz spróbowałem oxy to było 20 albo 40mg (nie pamiętam dokładnie) i czułem się fajnie wtedy a tutaj najwidoczniej bupra zablokowała receptory i oxy nie miało nic do gadania.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 66 / 2 / 0
Prosze o poradę borykam się z silnymi bólami kręgosłupa zazywalem już tramadol I oksydom nie pomagają co byście mi doradzili?
  • 508 / 195 / 1
Co najłatwiej wysępić po operacji?
Pewnie tranadol ale selegiline jem to 2 tygodnie przerwy chyba trzeba.
kodeina,DHC czy cos innego prosić?
Oczywiście oo wcześniejszym powiedzeniu jak to NLPZ nie działa itd.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 2812 / 365 / 0
Ja dzis jestem jakoś 3 dobe po odstawieniu fentanylu na zimno .. strasznie sie poce w nocy do tego zero snu zatoany nos .. oj jest nie fajnie .. ktoś pomoże co robić ?

tego typu posty pisz w dziale detox/odstawienie~xan
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.