Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 9 / / 0
XTC9THC pisze:
Zrób zdjęcie i ocenie, innego wyboru chyba nie ma ;D
Wtedy będę pewniejszy czy to takie same.

Gościu wrzuciłem zdjecie
mozesz sie wypowiedziec?
  • 299 / 11 / 0
@undisputed93
Nie zauważyłem, że edytowałeś ;)
Te co ja mam mogą być inne, twoje wydaja sie mocno niebieskie ja mam takie jakby juz troche wyblakłe w porownaniu do twoich mocno niebieskich :D

@barteks657
Pewnie te na 2C-B albo jakis innych kwasopodobnych specyfikach.
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2016 przez Witkacy, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: "edycja wg zaleceń autora"
Faktem jest i nie ma co kryć
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
  • 732 / 57 / 0
barteks657 pisze:
Ktoś coś na temat?

Nazwa: Myszka Mikki
Kolor: Zółty
Kształt: Okrągła, za tyłu podziałka
Logo:Myszka mikki
Gdzie kupione: Dolnyśląsk
Kiedy kupione: 23.01.2015
wvzoraj rano zarzuciłem taka w szkole, szczerze mówiąc spodziewałem się lepszego efektu po opowieściach kumpli, którzy podobno po tym latali. było dobrze ale nie jakoś kosmicznie. może przez to ze w dzień wcześniej żarlem po 2 cole i lambo ma wieczór i wtedy były loty. mała tabletka wiev wnioskuję ze jest ma wieksze stężene środka niż większość pixow u nas, jednak miałem niedosyt i musiałem zarzucić po 2-3 godzinach od lykniecia jeszcze parę coli i sztukę lambo. ogólnie oceniłbym to w skali 7/10 w porównaniu do tych które zdążyłem jeść.
kupione w głuchołazach 22.01.2016
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 7 / / 0
barteks657 pisze:
Ktoś coś na temat?

Nazwa: Myszka Mikki
Kolor: Zółty
Kształt: Okrągła, za tyłu podziałka
Logo:Myszka mikki
Gdzie kupione: Dolnyśląsk
Kiedy kupione: 23.01.2015

Kwasowe i smieszne : )
1 nie jest zadowalajacym efektem tak wiec polecam wziac wiecej ale ogolnie jestem na tak :)
  • 4 / / 0
Czerwone Supermany i mario fioletowe (1up) Warszawa. Ma ktoś info na ten temat?
  • 260 / 3 / 0
Żółty lub beżowy playboy trójmiasto?
  • 2 / 1 / 0
Fikusny pisze:
Kwasowe i smieszne : )
1 nie jest zadowalajacym efektem tak wiec polecam wziac wiecej ale ogolnie jestem na tak :)
synekpl pisze:
wvzoraj rano zarzuciłem taka w szkole, szczerze mówiąc spodziewałem się lepszego efektu po opowieściach kumpli, którzy podobno po tym latali. było dobrze ale nie jakoś kosmicznie. może przez to ze w dzień wcześniej żarlem po 2 cole i lambo ma wieczór i wtedy były loty. mała tabletka wiev wnioskuję ze jest ma wieksze stężene środka niż większość pixow u nas, jednak miałem niedosyt i musiałem zarzucić po 2-3 godzinach od lykniecia jeszcze parę coli i sztukę lambo. ogólnie oceniłbym to w skali 7/10 w porównaniu do tych które zdążyłem jeść.
kupione w głuchołazach 22.01.2016
Wczoraj ją zażuciłem, po pół godziny nic nie czuje, po godzinie nic, już lekkie wkurwienie co to jest. Dodam, że siedziałem obok samiusieńkiego pieca, nawet w piekle nie było cieplej xD zrobiłem rundke po jakieś energetyki i piwerko, przychodzę patrzę na zegarek, mineło już połtorej godziny, zapaliłem sobie samosieje, ledwie kilka buchów wziąłem i tak jakby mnie to uruchomiło, co później się działo to kosmos, odłączyłem się całkowicie i zawieche ze sllow motion złapałem,banan na ryju, osobny świat mi się załączył :D (Nie to nie przez blanta, te myszki się uruchomiły :) Ogólnie było miło i przyjemnie i długo potrzymało ponad 3 godzinki, sen spokojny, ranno tylko lekkie zmęczenie. 8,5/10
  • 3406 / 534 / 0
HEHE wpadły mi 2 krążki w rączki, czerwony superman i żółty chupa chups, koleś mówił że pół chupa chupsa i miazga, dziwie się że po tylu latach w moim mieście się pojawiły, ale to w sumie jedno dojście jest, takie raz na jakiś czas. Od razu kupiłem.

No i prawdopodobnie w sobotę poleci pół chupy (ewentualnie dorzucę drugie pół żeby przedłużyć), mam nadzieje że nie przerwie noopeptowej kuracji, alko nie będę pił.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 732 / 57 / 0
believe pisze:
HEHE wpadły mi 2 krążki w rączki, czerwony superman i żółty chupa chups, koleś mówił że pół chupa chupsa i miazga
u nas supermany jak dotąd widziałem tylko żółte :( . smaczne są, naprawdę dobre tylko na mnie osobiście działają krócej niż np cole tego samego koloru.i moje pytanko : jest jakas zasada co do kolorow ? różnice dla danych kolorów są analogiczne przy różnych tabsach czy to akurat dla każdej pixy działa inaczej ? dla przykładu żółte cole działają z moich i moich znajomych obserwacji bardziej pobudzająco, zaś fioletowe bardziej chilloutowo, raz spotkałem zielone ale zagluszylem fazę mefem wiex trudno ocenić dokładnie działanie. w każdym bądź razie czy różnice będą takie same w kolorach innych tabsów np stawiajac obok zolte i fioletowe lambo czy to indywidualna sprawa w zależności od piguły ?
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 2952 / 249 / 0
synekpl pisze:
indywidualna sprawa w zależności od piguły ?
Tak. W jednym rzucie możesz mieć w żółtych wiśniach 5-MAPB zmieszane z fetą, w kolejnym czyste MDMA. Czysta loteria, za wyjątkiem ogarniętego dila który wie co sprzedaje (takiego to ze świecami szukać, jedna nie wystarczy ;))
Zablokowany
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.