Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / 2 / 0
Siemano
Sebix powiedział że mocna

Okrągła, zielonkawy kolor, z jednej strony ryj jakiegos lisa a z tyłu taki mały karabin i napis "Tean Fox" czy coś takiego, na pewno Fox ale to pierwsze nwm bo w chuj starte i ledwo widać ten napis.
Jej waga to 0.45g
30pln
Jadł ktos? Wiadomo ile zawiera emki?

Wgl to pierwszy raz bede jadl pixe i sję zastanawiam czy całą zjesc, bo widze większość radzi żeby połowe zjeść na próbe, ale też dużo ludzi pisze że po pół tylko rozczarowani byli. Wgl czytałem że niektóre pixy mają jakieś extra dodadki np hel wiec tak wsm myśle że lepiej zacząć od pół hah
  • 2 / / 0
Czy ktoś może powiedzieć coś ma temat tej tablety ? Jak się nazywa ,działa ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 3 / / 0
Siemano, mam opcje spróbować nowych piguł ale ziomek sam nie wie co w tym siedzi. Z opowieści to faza równa bez wyraźnego startu i pierdolnięcia.
Miejsce zaopatrzenie :D Śląsk.
Kolor: Niebieski
Kształt: Wydaje mi się, że to wygląda jak stary VW Ogórek
Posiadają podziałkę w połowie.
Zjęcia nie zrobie bo nie mam pod ręką
Ktoś coś?
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.