Mimo wszystko to był jedyny opiod, który naprawdę na mnie świetnie działał.
Cała reszta niestety nie osiągnęła pułapu "dobrze". A próbowałem większości aptecznych i paru RC.
Jakieś enzymy chronią mnie przed zostaniem grzejnikiem :D
15 sierpnia 2020Teabadger pisze: Odpowiednik? Ludzie, dajcie sobie spokój z tym gównem. To jedyny opioid, jaki znam (na szczęście), co jest tak przypałowy. Do tego jest to w zasadzie skręt w proszku - kończy się temat po paru dniach i sraka plus inne skrętowe przyjemności. Krótko, ale bardzo intensywnie. A już w ogóle nie wyobrażam sobie co się dzieje z człowiekiem, jak się jedzie na tym dłużej, niż parę dni![]()
A potencjał uzależniający to miało zajebisty.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Po dzisiejszym robię przerwę
25 lipca 2015ambiwalencja pisze: Z niecierpliwością czekam, aż jakiś vendor wprowadzi to do oferty. Na blulajcie wręcz zachwalają. Nikt pewnie nic nie wie o tym w pl?
dam znać jak się pojawi proszę o informacje zwrotną jak bedzie z pewnego żrodła
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.