Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1329 / 58 / 0
Fakt, że na dzień po dysocjancie zwykle trochę mocniej odczuwa się działanie innych substancji. Ale wydaje mi się, że mógłbyś normalnie załadować. 2mg to dużo, ale podejrzewam, że po 1 albo 1,2mg wszystko powinno być ok. Jak bym był dzień bo dyso i miał ciśnienie na sajko to bym wrzucał. Z tym, że wiadomo - narkotyki nigdy nie są bezpieczne, każdy organizm może zareagować inaczej, nieprzebadane substancje są szczególnie nieprzebadane, nbome to gówno i tak dalej. Ale to już chyba wszyscy wiedzą.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 120 / 8 / 0
25C bym się nie bał, 25I już tak, ale to może tylko moja prywatna opinia, bo C nigdy mnie nie skrzywdziło.
Znajomek zarzucał na raz 300mg DXMu i ok. 1,3mg 25C i twierdził że bomba konkretna, ale zjazd był tragiczny :)
  • 1329 / 58 / 0
Jeśli dobrze pamiętam to Duce pisał na nełrogrówie o miskie nbome + DXM i niby wszystko było ok. Sam brałem tryptaminy dzień po dysocjantach parę razy i zawsze było dobrze, intensywniej niż normalnie. Myślę, że z 25c też powinno być w miarę ok.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 12 / / 0
miałem okazję skosztować tego zacnego wariata jakim jest 25c. Zarzucone 1,5 mg przy zerowej tolerce przerobiło mnie na plastycznego podróżnika. Serio. Nie spodziewałem się że może mnie aż tak zrobić. Było mocno wręcz na krawędzi ale przyjemnie. Oewy nienachalne aczkolwiek "mocne" nie dało się skupić na jednej rzeczy wszystko pływało ;) do tego pobudzone zmysły- dotyk i słuch ( again... ). Cevy bardzo mało wyraziste bądź ich brak, może to dlatego że byłem za bardzo zajarany oewami.
Dla kotów na pierwszy kontakt polecam ewidentnie 1mg!
Zastanawia mnie połączenie tego z jakimś serotoninowyjadaczem? ktoś coś? :)
...bo wszystko jest dla ludzi.
...bądź wścieknięty ale spokojny.
  • 1443 / 75 / 0
Ilokrotnie większa musi być dawka przy podaniu oralnym?
Nie pamiętam konkretnej ilości, ale wielokrotnie tak wrzucałem z bardzo zadowalającym skutkiem.

Potrzebuję pilnie odpowiedzi :)
LSD - Piękna i Bestia
  • 120 / 8 / 0
To to oralnie w ogóle jest aktywne? Jest sens?
  • 186 / 7 / 0
@up czytałem ostatnio, że się nie wchłania, dlatego w dziąsło.
Jaka zalecana przerwa miedzy hometem i nbomem?2 tygodnie starczą?
Obróć życie w żart
  • 1874 / 96 / 127
up, 2tyg sa ok. Bedzie git.
wolna molekula
#mops
  • 1329 / 58 / 0
Myślę, że jeśli najpierw był homet to i tydzień by wystarczył. W przypadku nbome, tolerancja utrzymuje się zdecydowanie dłużej niż po tryptaminach.
  • 45 / 2 / 0
Siema, obserwuje forum od dawna ale w końcu postanowiłem się zarejestrować.
próbowałem parę razy B czy to w prochu czy w kartonie no i nie powiem raz się pokarałem (na afterglow miałem najpiękniejszą bajke w życiu) ale przedwczoraj 1mg C, piątka jarania, piwka i działeczka z dwoma ziomkami to było coś zajebistego. Bawiliśmy się idealnie od początku do końca, czy to trip do lasu czy film na kompie wszystko było zajebiste bez żadnego negatywu. Wizuale były średnim poziomie (5/10 w prównaniu z B, może nawet 6 w niektórych momentach) a psychodela wyraźnie nachodziła falami wraz z lekkim nieogarem. Cały czas dopalane blantami i bongami, na koniec clonazolam :D
I mam takie pytanie : cut/ zdecyduj sam, poczytaj - prowokujesz offtop mr_b
Psychodela :yay:
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).