Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
YĪN YĪN - The Rabbit That Hunts Tigers
Super klimat taki orientalno-westernowo-chillowy
Może stary, dobry Burzum? Słuchając muzyki tego wykonawcy odlatuje w inne krainy bez żadnych substancji. Może przypadnie komuś do gustu.
Burzum - Dunkelheit
To jeszcze wrzucę wyżej wspomniany utwór.
Pojebana akcja z tym deksem że nawet przy 30-60mg twórczość muzyczna u mnie zaskakuje mnie samego.
Przekminiam bity ciekawie natomiast freestyle/teksty stają się na nie moim poziomie aż co stwierdziły osoby trzecie.
Przy dodaniu noopeptu i memantyny do takich dawek te teksty już całkowicie mnie samego zaskakują a płyną z ust jak sraczka po tussiklexie czyli z niesamowitą energią i często bez większych zapowiedzi.
A najbardziej to preferuje trance i wszelkie pochodne oraz ogólnie muzyke elektroniczną, nie tylko chodzi o same bity, ale też wokal nieraz zdarza się nieziemski w takich nutach i odsłuch graniczy z doznaniami duchowymi. Też tak macie?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.