Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 967 / 243 / 0
@punelektryk
Podstawa BHP dexa to tydzień przerwy za każde osiągnięte plateau.
Z własnego doświadczenia wiem że ciężko ten reżym utrzymać zwłaszcza przy niskich dawkach ( plateau 1 i 2)
ale staram się jak mogę ;) I każdemu radzę.
  • 27 / 2 / 0
Siema, przychodzę z niecodziennym problemem.
Po bardzo rzadkim stosowaniu używek w ciągu ostatniego roku i zdrowym trybie życia, postanowiłem spróbować zarzucić ecstasy. Z powodu znikomego działania na mnie zażyłem aż 3 (rzekomo po 300 mg ale cięzko mi w to uwierzyć), aż w końcu z rozczarowaniem odpuściłem.
Na następny dzień planowałem po kilku miesiącach przerwy zarzucić DXM i wejść po raz pierwszy na plat 4, sądząc że zrobienie tego na serotoninowej zwale będzie rozsądne. Zaopatrzyłem się w 2 paczki tussidex'u, 2 paczki acodin'u, 16 tabletek thiocodin'u i 1 tabletke Aviomarinu.
Zarzuciłem 1 aviomarin, później 1,5 paczki Acodinu. Gdy zaczęło wchodzić zacząłem stopniowo dorzucać resztę (taka taktyka u mnie zawsze najlepiej działa). W pewnym momencie okazało się że usnąłem i przeteleportowałem się 3 godziny do przodu. Nie wiedząc co się stało zacząłem dorzucać dalej, Gdy 3 paczki były już zjedzone, postanowiłem zarzucić thio, którego jakoś wcale nie odczułem, po czym nagle usnąłem na jakiś czas znowu, więc dorzuciłem resztę i wszedłem do łózka.
Po jakichś 8 h jestem budzony przez całą rodzine nie umiejąc odpowiedziec dlaczego nie wstaję, Podobno miałem strasznie mętny wzrok.
Piszę do was to trzecią dobę po fakcie, gdzie ciągle szumi mi w głowie, mam rozmyty wzrok, problemy z równowagą i metaliczny smak.
Ogólnie wygląda to jak bardzo mocny dexkac, który się nie chce skończyć.
Spotkał się ktoś z czymś takim? Jak bardzo powinienem się martwić?
  • 151 / 8 / 0
Może za dużo bromu jak na jeden raz? Odczekaj tydzień i zobacz.
  • 2532 / 600 / 0
Moze podłapałeś derealizację.Jesli tak to daj sobie parę dni,to może minąć niedługo.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 596 / 0
Niewiarygodne jak ludzie nie szanuja substancji , tolerancji i interakcji z innymi rzeczami a potem placza buuu czemu sie zle czuje , no serio nie mam pojecia ...
W kolko to samo a wnioskow brak , cpunska samsara .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 190 / 33 / 0
Testował ktoś małe dawki DXM (150mg) z olejem cbd greenout(ale 1/3 butelki tego klepie jak buch normalnego zioła)
Ja dziś do 150mg DXM dodałem 1/3butelki tego olejku greenout i działanie fajne, mocno antydepresyjne
Jeszcze przed DXM pregabalina była
  • 65 / 17 / 0
Podejmowałem ten temat już i doszliśmy do wniosku, że przy wyższych dawkach najpierw warto wypić greenouta, a dopiero później docelową dawkę deksa, żeby mniej więcej w okolicach peaku weszło THC, bo greenout będzie dużo dłużej się ladował niż deks
  • 75 / 2 / 0
Szybkie pytanko. Nie zabije mnie 300 mg DXM + mj gdy brałem escitil 10mg + sunifiram 10mg + kawa i zielona herbata? Zależy mi na takim tripie ocierającym się o solidnym, ale pozwalającym na tworzenie muzyki.
  • 3460 / 732 / 9
DXM + SSRI to złe połączenie.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 75 / 2 / 0
Szczerze to bardziej się kawy boję, bo schodziłem ostatnio 150 DXM z kody przez kilka dni i bez stresu. Nie wyjebie ciśnienia za bardzo?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.