Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Po bardzo rzadkim stosowaniu używek w ciągu ostatniego roku i zdrowym trybie życia, postanowiłem spróbować zarzucić ecstasy. Z powodu znikomego działania na mnie zażyłem aż 3 (rzekomo po 300 mg ale cięzko mi w to uwierzyć), aż w końcu z rozczarowaniem odpuściłem.
Na następny dzień planowałem po kilku miesiącach przerwy zarzucić DXM i wejść po raz pierwszy na plat 4, sądząc że zrobienie tego na serotoninowej zwale będzie rozsądne. Zaopatrzyłem się w 2 paczki tussidex'u, 2 paczki acodin'u, 16 tabletek thiocodin'u i 1 tabletke Aviomarinu.
Zarzuciłem 1 aviomarin, później 1,5 paczki Acodinu. Gdy zaczęło wchodzić zacząłem stopniowo dorzucać resztę (taka taktyka u mnie zawsze najlepiej działa). W pewnym momencie okazało się że usnąłem i przeteleportowałem się 3 godziny do przodu. Nie wiedząc co się stało zacząłem dorzucać dalej, Gdy 3 paczki były już zjedzone, postanowiłem zarzucić thio, którego jakoś wcale nie odczułem, po czym nagle usnąłem na jakiś czas znowu, więc dorzuciłem resztę i wszedłem do łózka.
Po jakichś 8 h jestem budzony przez całą rodzine nie umiejąc odpowiedziec dlaczego nie wstaję, Podobno miałem strasznie mętny wzrok.
Piszę do was to trzecią dobę po fakcie, gdzie ciągle szumi mi w głowie, mam rozmyty wzrok, problemy z równowagą i metaliczny smak.
Ogólnie wygląda to jak bardzo mocny dexkac, który się nie chce skończyć.
Spotkał się ktoś z czymś takim? Jak bardzo powinienem się martwić?
W kolko to samo a wnioskow brak , cpunska samsara .
Ja dziś do 150mg DXM dodałem 1/3butelki tego olejku greenout i działanie fajne, mocno antydepresyjne
Jeszcze przed DXM pregabalina była
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.