Co do Lobelii Inflaty.. spaliłem sobie skręta z tytoniem, nie dałem tego dużo. Troszkę, trudno to opisać. I z tego co widzę to eliminuje całkowicie problem z oddychaniem po opioidach, pogłębia oddech, podwyższa jego ilość.
Nie mówię, że mam jakies depresje oddechowe czy coś i przedawkuję, ale po prostu mam trochę spłycony oddech - nie tak, żeby mi przeszkadzał, a troszkę.
Tak czy siak, Lobelia doskonale to eliminuje, spaliłem go przed chwilą, już jestem po fazie.
Ta roślina potrafi być bardzo toksyczna dlatego warto uważać z dawkowaniem, dodałem jej do papierucha trochę więcej niż szczyptę.
Ogólnie nie rozumiem, jak można palić, biorąc opiaty. Sama paliłam fajki w okresie, gdy zaczęłam swoje eksperymenty z opio, ale nigdy nie fajczyłam, gdy grzałam. Dzięki temu, między innymi, jest mi łatwiej rzucić papierosy, gdy jestem w ciągu na kodeinie.
Na początku bywało lepiej, chwilami uczucie chorej euforii, poczucie że dam radę. Z każdym dniem robi się coraz gorzej. Nie mogę spać, w dzień nie jestem w stanie nawet wstać i się ubrać. Czuję tylko straszną pustkę i samotność.
No cóż, wiedziałam o tym wszystkim, a przynajmniej tak mi się wydawało...
Dziś odliczam dni i godziny do poniedziałkowej wizyty w PLB. Muszę dostać tą jebaną receptę chociaż na tramadol. Musi się udać. Po prostu MUSI.
Próbując opioidów, nie wiecie, na co się piszecie.
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
Jak u Ciebie wyglądają źrenice po tamie? Ogólnie ludzie piszą, że się nie zmieniają a ja mam zawsze mniejsze, po paru godzinach od aplikacji wręcz szpilki. Już mi się zmniejszają, mam taki nawyk że regularnie to sprawdzam co jakieś pół h patrzę w lustro. Ah to pobudzenie MNIAM.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Obecnie jestem poza tampkiem po 2 mocnych piwach i z lekka przygłuszyły działanie opioidu i zrobiło się trochę "ciężko". Ale nie, żebym narzekał :-D
P.S. Jak wygląda mix tamca z clonami? Np. możesz to porównać do połączenia z rolkami (mi się średnio podobało). BTW- Ten czeski Rivotril faktycznie jest mocniej odczuwalny od polskich krzyży?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.