Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 24 / / 0
Nie piję alkoholu, nie lubię go mieszać z opioidami. Lubię czyste działanie opioidów, niezaburzone ani alko(nawet w małej ilości u mnie zmienia tor fazy) ani DXM'em. Mam też słabą głowę, więc.. :D

Co do Lobelii Inflaty.. spaliłem sobie skręta z tytoniem, nie dałem tego dużo. Troszkę, trudno to opisać. I z tego co widzę to eliminuje całkowicie problem z oddychaniem po opioidach, pogłębia oddech, podwyższa jego ilość.
Nie mówię, że mam jakies depresje oddechowe czy coś i przedawkuję, ale po prostu mam trochę spłycony oddech - nie tak, żeby mi przeszkadzał, a troszkę.
Tak czy siak, Lobelia doskonale to eliminuje, spaliłem go przed chwilą, już jestem po fazie.
Ta roślina potrafi być bardzo toksyczna dlatego warto uważać z dawkowaniem, dodałem jej do papierucha trochę więcej niż szczyptę.
In the nighttime, you will find me by your side
  • 559 / 40 / 0
Też lubię czyste działanie opioidów, jednak alkohol stosuję jako opcja wzmocnienia działania kodeiny. Jak na mój gust, wyraźnie wzmacnia, jednak dzisiaj mnie słabiej pogrzało niż wczoraj. Chyba tolerka mi znowu rośnie, kurwa, a było tak pięknie - 300mg utrzymane przez taki okres czasu podczas intensywnego brania.
Ogólnie nie rozumiem, jak można palić, biorąc opiaty. Sama paliłam fajki w okresie, gdy zaczęłam swoje eksperymenty z opio, ale nigdy nie fajczyłam, gdy grzałam. Dzięki temu, między innymi, jest mi łatwiej rzucić papierosy, gdy jestem w ciągu na kodeinie.
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 292 / 31 / 18
Dziś już chyba z 9-y dzień od ostatniego razu, gdy brałam tramadol oraz 6-y dzień, gdy jestem zupełnie na czysto.
Na początku bywało lepiej, chwilami uczucie chorej euforii, poczucie że dam radę. Z każdym dniem robi się coraz gorzej. Nie mogę spać, w dzień nie jestem w stanie nawet wstać i się ubrać. Czuję tylko straszną pustkę i samotność.
No cóż, wiedziałam o tym wszystkim, a przynajmniej tak mi się wydawało...
Dziś odliczam dni i godziny do poniedziałkowej wizyty w PLB. Muszę dostać tą jebaną receptę chociaż na tramadol. Musi się udać. Po prostu MUSI.
Próbując opioidów, nie wiecie, na co się piszecie.
"Nie wierzę w to, że miłość ma tysiące obcych imion.
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
  • 2538 / 215 / 0
Będzie dobrze, pamiętaj duchem zawsze jestem z Tobą :* Pomyśl jak po przerwie będzie cudownie się spizgać :D Ja właśnie PST z 4 pak wypiłem , i wkurwiam się bo chujowo przepłukałem, no ale nic jeszcze 1 paka jest zaraz ją opierdolę i ma kurwa kopać !
  • 207 / 16 / 0
U mnie podobnie. Próbowałem odstawiać kodę/trama. Wytrzymałem jakieś 5 dni w trzeźwości, wszystko mnie wkurwiało i ogólnie wahania nastrojów. No i dzisiaj nie wytrzymałem i wjechał syropek z trampka, ale chociaż się uspokoiłem xD
  • 769 / 19 / 0
@up syropek z tramca ma tą magię, co. Też dziś sobie polałem ponad normę poszło ok. 450 bez benzo (czysta faza mi się bardziej podoba). Do tego mocna kawa z ćiśnieniowca i jest bardzo miło.

Jak u Ciebie wyglądają źrenice po tamie? Ogólnie ludzie piszą, że się nie zmieniają a ja mam zawsze mniejsze, po paru godzinach od aplikacji wręcz szpilki. Już mi się zmniejszają, mam taki nawyk że regularnie to sprawdzam co jakieś pół h patrzę w lustro. Ah to pobudzenie MNIAM.
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1889 / 72 / 3
U mnie po tramadolu są leciutko pomniejszone.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 559 / 40 / 0
A u mnie po trampku są normalnej wielkości, ewentualnie odrobinę pomniejszone. Nie wyglądają jak po kodzie, po której mam mocno zmniejszone.
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 207 / 16 / 0
No ja dzisiaj jakieś 800mg tramca, 2mg klona i po godzinie dorzuciłem jeszcze 450mg kody. Bardzo przyjemne grzanie.

A co do źrenic po trampku to zwężają się, ale nieznacznie. Tylko mam obraz trochę rozdwojony, tak jakbym miał zeza.
  • 769 / 19 / 0
No ja już źrenic nie mam- szpilki dosłownie. Obraz mi się póki co jeszcze nie rozjeżdża, ale może dlatego że jestem na 450mg, nie 800. Jakiś czas temu jak miałem rolki to też miałem opór lipę ze zogniskowaniem wzork, przede wszystkim w trakcie czytania (forum)- masakra. Podobnie miałem przy pierwszych razach z tramadolem (małe dawki).

Obecnie jestem poza tampkiem po 2 mocnych piwach i z lekka przygłuszyły działanie opioidu i zrobiło się trochę "ciężko". Ale nie, żebym narzekał :-D

P.S. Jak wygląda mix tamca z clonami? Np. możesz to porównać do połączenia z rolkami (mi się średnio podobało). BTW- Ten czeski Rivotril faktycznie jest mocniej odczuwalny od polskich krzyży?
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.