31 lipca 2023Atropolamine pisze: No ja właśnie znalazłem hhc p w bardzo fajnych cenach.Mniejszych niż hhc o raczej.
Czytając ostatnie posty z tego wątku zrobiła mi się ochota na HHC. Zważywszy na obecny status prawny będę uderzał w HHC-P. Tylko będę musiał znaleźć coś rozsądnego cenowo (ale też oczywiście dobrego jakościowo). Jeżeli chodzi o jakość to nigdy nie zawiodłem się na HealthTherapy, jednak biorąc pod uwagę ceny chyba poszukam alternatyw. Dlatego @Atropolamine zaciekawiła mnie bardzo informacja o HHC-P tańszym od HHC-O.
Dodam, iż moje doświadczenie ogranicza się tylko to cartów, gdyż te zawsze wydawały mi się bardziej opłacalne/ekonomiczne i chyba tak też jest. W dodatku jest to przyjemna forma spożywania tego specyfiku, przynajmniej dla mnie. Pisaliście o suszu i jego innym działaniu w porównaniu do cartów. Wobec tego abstrahując od kwestii ekonomicznych rozważę też zakup suszu przy następnym zamówieniu cartridge’a, jeżeli tylko fundusze pozwolą, w ramach eksperymentu.
W kwestii profilu działania hhc, przynajmniej tego z carta, to w przeciwieństwie do większości opisywanych przez was doświadczeń, odnotowałem wręcz odwrotne działanie czyli przede wszystkim cielesne, chociaż na głowe też wchodzi, jednak nie ma tu mowy nawet o jakiejkolwiek ilości psychodeli. O samym profilu działania mógłbym się szczegółowo rozpisać, jednak na co zwróciłem uwagę to tak jak napisał @tajemniczy25 przy dłuższym paleniu działanie jest troche „puste” i dla mnie baaardzo rozleniwiające. Dlatego też jestem ciekaw czy faktycznie susz zaoferuje bogatszą gamę efektów. Może skuszę się faktycznie na zakup suszu.
Oczywiście jak tylko moje doświadczenie zostanie wzbogacone o nowe doznania będę informował w tym wątku, do czego też zachęcam, ponieważ uważam że HHC jest naprawdę ciekawym, ale i zarazem dosyć mało przetestowanym tematem w kręgach użytkowników takich substancji.
Pozdrawiam
zapytam was tak ktory susz hhc-p lub hhc-o was najlepiej zrobil? chodzi mi o sklep HH i jakie dzialanie to bylo bliskie THC czy nie bardzo ? jak jest po HHC ? czy to klepie mocno?
Fuzja - D5
siema i jeszcze mam pytanie czy palił ktos z was HASH AFGAN 60% hhco z HT ? dajcie znac
Na początku trzeba wyczuć, bo te kartridże są fest mocne, bez tolerancji, 2 głębokie wdechy są wystarczające, żeby dobrze poczuć efekt. Jak wziąłem pierwszy raz za dużo bez żadnej tolerki to zrobiło mi się niedobrze, czułem się jak na statku, myślałem, że zwariuje, ale wcześniej nie brałem nigdy niczego podobnego, więc trochę nie widziałem czego się spodziewać, ale teraz jak już ogarniam to bardzo przyjemnie się tego użytkuje.
Jeśli chodzi o tolerancje to chyba z miesiąc użytkowałem codziennie i zaczęło działać trochę słabiej, ale zrobiłem sobie 2.5 dnia przerwy i tolerancja spadła prawie całkowicie, więc jest git.
Te kartridże z MagiaCzarownicy są aktualnie najtańsze i mogę je spokojnie polecić, jak macie efajke na zbyciu, to eliquidy z RaveShopu się opłacają, bo macie 1500 mg, wiec 50% więcej HHC, niż w kartridżu, ale w 10ml, wiec trzeba więcej wdechów wziąć :)
Dodatkowo spowodowało u mnie niesamowite doznanie czystej błogości, z minusów to chyba coś ala lekki "kac" , zamuła ,coś jak objawy mocnego niewyspania, podpuchnięte oczy twarz na drugi dzień., ale jest to nie potwierdzone , bo noc i tak była zarwana i bez palenia, ale wydaje mi się że się mocno przyczyniło , ale sam umysł jest rześki raczej. Jest bardzo ekonomiczne wystarczył jeden duży buh z cartrige-a.
Mam cartrige z 6% hhc-p plus 94@ cbd, oraz z 10% hhc-p plus terpeny , ale jeszcze nie testowałem.
Mam też cartrige z 20% thcv + 20% cbg +20% cbn dzisiaj prawdopodobnie stestuje może być ciekawe.
Edit: mowa o hhc-p oczywiście
18 sierpnia 20236BEEN pisze: Zamawiał ktoś z salypot ostatnio? Nie ma przypału z paczkami albo jakiś innych kontaktów służb mundurowych z klientami?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.