Lupa - stałe powiększenie 4x32 wystarczy przy 0.22 ( kaliber ) , leapersa bys założył.
Można zranić gościa.
Kurewsko mi przykro że straciłeś rośliki. Ja nie zapomniałem, że mam podesłać pestki za fotorelacje :)
Musieli być jakoś wczoraj. Jak dziś szedłem, miałem złe przeczucie. Jak zobaczyłem dziury w ziemi i kupę liści, to strzelił mnie tzw. ch*j.
Gdyby chuje zostawili choć jednego krzaka.... być może bym ich nie szukał. Nie mogę tego tak zostawić. Mieszkam w mieście 85k mieszkańców i prędzej, czy później któregoś namierzę. Nie mam możliwości ich zastraszyć, żeby mi na przyszły sezon uprawiali : ) Jedyne co mogę, to obić ryje.
To w zasadzie tyle... dzięki wszystkim za rady, pomoc i komentarze. Dużo się nauczyłem i w przyszłym sezonie kwestię ew. uprawy przemyślę w najdrobniejszych szczegółach. Mam nadzieję, że kiedyś jeszcze zapale swoje. Póki co jestem skazany na "osiedlowe palenie".
*a 2 miechy temu jakoś pytałem, czy nie za często na spocie bywasz?
06 października 2017jezus_chytrus pisze: Jestem sobie wstanie wytłumaczyć kradzież z biedy, z uzależnienia od opiatów, ale ( ...)
Gdyby chuje zostawili choć jednego krzaka....
Póki sprawa jest świeża, mam zamiar namierzyć tego prosiaczka ze zdjęcia. Mam profil na FB (z imieniem i nazwiskiem) + nazwa wioski (pod moim miastem - z 5 km) - ma dojazd akurat do ulicy, z której to można dojść na spot...
nie no wiem głupie...
co za chuj głupi i jaka lipa :( Będę szczery, jakbym znalazł te Twoje zacne krzaczki to też bym coś skubnął, ale topa dwa, a nie kurwa wszystkie krzaki. Co za chuj pierdolony. Mam nadzieję że zrobili z tego ciastka i że przedawkowali marihuanine tak na serio2
Jakbyś ściął je z tydzień temu to by się nadawały do palenia?
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.